Büyük tasarruf

Diyarbakır’ın Yenişehir Belediyesi, kaynakları etkin ve verimli bir şekilde kullanarak belediye şantiyesinde oluşturduğu Çöp Konteyner İmalat Atölyesi ile aylık 220 çöp konteyneri üretmeye başladı.

Haberler 25.11.2021 - 09:59 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Yeniehir lçe Kaymakam ve Belediye Bakan Vekili Murat Beikci, göreve gelir gelmez belediyeye ait Makine kmal Bakm Onarm Atölyesi alannda bulunan bo alan atölyeye çevirmesi belediye bütçesinden yllk 2 milyon tasarruf salad.

TASARRUF SALADI

lçe belediyesi olarak saladklar tasarrufla ilçede daha kaliteli ve her yere ulaabilen bir temizlik hizmeti sunduklarn belirten Kaymakam Beikci, Hem farkl ebatlarda çöp konteyneri üretiyor hem de mevcut çöp konteynerlerini farkndalk oluturmak amacyla boyayarak d görünümlerini revize ediyoruz. Atölyemizde günlük ortalama 50 çöp kovas ile 400 ve 800 litre kapasite aralnda aylk 220 çöp konteyneri üretmeye balam bulunmaktayz. Ürettiimiz bu çöp kova ve konteynerleri, Yeniehir Belediyesinin ihtiyacn karladktan sonra Diyarbakrdaki dier belediyelerimizin de ihtiyacn karlyoruz. Salam olduumuz bu önemli tasarrufla Yeniehir ilçemize daha kaliteli ve her yere ulaabilen bir temizlik hizmeti sunmaktayz dedi.

Ana Sayfaya Git