Büyükşehir Belediyesi kültür sanat kursları açıyor

Büyükşehir Belediyesi, 17 dalda sertifikalı ücretsiz kültür sanat kursları açıyor. Müzik ve görsel sanat dallarında açılacak kurslar için başvurular 3-16 Temmuz tarihleri arasında Kültür ve Kongre Merkezi’ne yapılacak.

Haberler 01.07.2017 - 09:50 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Büyükehir Belediyesi, istihdam ve mesleki eitime yönelik çalmalarnn yan sra sertifikal ücretsiz kültür sanat kurslar da düzenliyor.

Büyükehir Belediyesi, müzik dalnda kaval, ney, balama, piyano, gitar, keman, sentur, yan flüt, tar, setar, kemançe, erbane; görsel sanatlarda resim (yal boya), seramik, tiyatro,halk oyunlar ve fotoraf kurslar açyor. Kurslar için bavurular 3 Temmuzda balayacak ve 16 Temmuzda sona erecek. Hobi amaçl açlacak olan kurs bavurular, Yeniehir ilçesi stasyon Caddesinde bulunan Büyükehir Belediyesi Kültür ve Kongre Merkezinde kabul edilecek. Kurslardan, 9-14 ya aras çocuklar ile 15 yandan büyük yetikinler faydalanacak.

Kursiyerlere sertifika verilecek

Kurslar, eitmenler tarafndan Büyükehir Belediyesi Kültür ve Kongre Merkezi dersliklerinde verilecek. Bavurularn sona ermesiyle birlikte eitmenler ve örenciler bir araya gelerek kurs günleri ve saatlerini belirleyecek. Tam gün esasl kurslar, 17 Temmuzda start alacak ve 3 ay boyunca sürecek. Kültür ve sanat kurslarn baaryla tamamlayan kursiyerlere sertifika verilecek.

Ana Sayfaya Git