Büyükşehir Belediyesi Otogarı Unutmadı

Haftanın yedi günü ülkenin batısından doğusuna, doğusundan batısına giden binlerce yolcuya ev sahipliği yapan Diyarbakır Şehirlerarası Otobüs Terminali ile Doğu ve Batı İlçe Otogarları Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi tarafından deterjanlı ve tazyikli suyla yıkanarak bayrama hazırlandı.

Haberler 29.07.2020 - 00:39 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakr Büyükehir Belediyesi, koronavirüs tedbirleri kapsamnda Diyarbakr ehirleraras Otobüs Terminali (DT) ile Dou ve Bat lçe Otogarlarnda temizlik çalmas yapt. Haftann yedi günü 24 saat, ülkenin batsndan dousuna, dousundan batsna giden binlerce yolcuya ev sahiplii yapan DT ve ilçe otogarlar bula riskinin azaltlmas ve hijyenik bir ortam salanmas için deterjanl ve tazyikli suyla ykand.

Yolcu ve trafik akn göz önünde bulundurup temizlik çalmalarna gece geç saatlerde balayan Diyarbakr Büyükehir Belediyesi çevre Koruma ve Kontrol Daire Bakanl Temizlik ube Müdürlüü ekipleri, Otogarlarda gelii güzel etrafa atlan çöpleri toplandktan sonra, alan yol süpürge araçlaryla temizledi. 14 personel, 3 yol süpürge arac, 4 su tankeriyle yaplan temizlik çalmasnda yolcularn ve iletmelerin ortak kullanm alanlar, oturma banklar ve yerler temizlenirken, yolcu ve otobüslerin kulland alanlar ise deterjanl ve tazyikli suyla ykand.

Yaplan temizlik çalmasndan duyduklar memnuniyeti ifade eden otobüs iletmesi yetkilileri, otogarn daha ferah bir görünüme kavutuunu ve temizlik çalmalarnn sklkla yaplmas gerektiini belirterek, yaplan temizlik çalmasndan dolay görevlilere teekkür etti.

Diyarbakr Büyükehir Belediyesi, kentin aynas konumundaki Otogarlarda periyodik olarak detayl temizlik çalmalar yapmaya devam edecek.

Ana Sayfaya Git