Caddeler yıkanıyor

Diyarbakır'ın Ak Partili Bağlar Belediyesi, yeni tip koronavirüs tehdidine karşı sokak ve caddelerde antiseptik solüsyon ilacı ile dezenfekte seferberliği başlattı.

Haberler 23.03.2020 - 10:49 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Türkiye, yeni tip koronavirüs ile mücadelede önlemler almaya devam ederken, Diyarbakrda 400 bin nüfusu ile 36 ilden büyük olan Balar ilçesinde belediye önemli bir çalmay hayata geçirdi. Balar Belediyesi 8 buhar özellikli araç ve 20 uzman personel eliinde cadde be sokaklar dezenfekte etti. Antiseptik solüsyon ilac ile yaplan çalmalar ile vatandalarn kulland yaam alaylarnn bulac olan virüse kar dezenfekte edilmesi amaçlanyor.

SOKAKLARDA DEZENFEKTE SEFERBERL

Balar Belediye Bakan Hüseyin Beyolu,devletim tüm imkanlaryla seferberlik balattna dikkat çekerek vatandalarn verecei destek ile mücadelenin baarya ulaacan kaydetti. Beyolu,Modern özelliklere sahip 8 aracmz ve 20 uzman personelimizle beraber cadde ve sokaklar dezenfekte ediyoruz. Almamz gereken önlemleri alyoruz ondan sonras Allahn takdiridir.

Ülkemiz bu tehlikeyi en erken fark eden ve tedbir alan ülkelerden biri oldu. Cumhurbakanmz sayn Recep Tayyip Erdoan bakanlnda büyük bir mücadele yürütülüyor. Ama bu tek bana yetmez.Vatandalarmz alnan tedbirlere ve kurallara mutlaka uymaldr.Tehlike geçene kadar evlerimizden çkmayalm dedi. Balar Belediyesi ekipleri sokak ve caddelerdeki çöp konteynirlerini de dezenfekte etti.

Ana Sayfaya Git