Caddelerde yol çizgileri

Diyarbakır’daki caddelerde yol çizgi çalışmaları sürüyor

Haberler 09.10.2020 - 00:46 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Büyükehir Belediyesi, kentte trafik sorunlarn en aza indirgemek, daha konforlu ve emniyetli bir ulam a oluturmak için, toplam 3 buçuk kilometre uzunluunda Evrim Alata, Nevroz caddeleri ile Kaml Bulvarnda yol çizgi çalmas yürüttü.

Kentte trafik sorunlarn en aza indirmek için çalmalarn sürdüren Diyarbakr Büyükehir Belediyesi Ulam Daire Bakanl, Balar ilçesinde bulvar ve caddelerde yol çizgi çalmas yürüttü. Daha konforlu ve emniyetli bir ulam an salamak hedefiyle, yeni asfalt serilen ve yol çizgileri ypranan caddelerde yürütülen çalmalar trafik younluunun düük olduu gece saatlerinde gerçekletirildi.

YOL çZGLER

Ulam Daire Bakanl, Balarda Evrim Alata, Nevroz caddeleri ve Kaml Bulvarnda toplam 3 buçuk kilometre uzunluunda ypranan ve kaybolan yol çizgilerini yeniledi. Ekipler, yol çizgilerinin yaya ve araç sürücüleri tarafndan daha iyi ve belirgin ekilde görünmesini salamak için çalmalarda termoplastik boya kulland.

Yol çizgi çalmalar dnda Diyarbakr Büyükehir Belediyesi, kent genelinde caddelerde görünür durumda olmayan yaya geçitleri ile ypranan trafik uyar levhalarn da yeniliyor. Yol çizgisi çizme çalmalarnn, kent genelinde asfalt tamamlanan bulvar, cadde, sokak ile yaya geçitlerinin youn olduu yerlerde devam edecei kaydedildi.

Ana Sayfaya Git