Çakmakla oyun evi kül ediyordu

Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde 3. kattaki bir evde iddiaya göre çocukların çakmakla oyunu sonucu yangın çıktı. Yangında 3 çocuk ile anneleri ve 1 itfaiye eri duman etkilendi. Alevler itfaiye ekiplerince söndürüldü.

Haberler 21.10.2020 - 00:34 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Yangn, Balar ilçesi Baclar Mahallesi 1103 sokakta bulunan Umut Apartman 3ncü katndaki 9 numaral dairede çkt. ddiaya göre, evde bulunan çocuklar oturduklar odada çakmakla oynarken bir anda yataklar alev ald. çkan dumanlar gören anneleri bir anda dumann ortasnda kalarak çevredeki vatandalar yardm istedi.

4 K DUMANDAN ETKLEND

çevredeki vatandalarn yardmyla anne ve 3 çocuu alevlerin arasndan kurtarlrken, çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine itfaiye ekipleri sevk edildi. Ksa sürede olay yerine gelen itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile yangn söndürüldü.

Yangn srasnda duman etkilenen 3 çocuk ile anneleri ve itfaiye eri olay yerine gelen ambulanslarla en yakn hastaneye kaldrlarak tedavi altna alnrken, 3 çocuk annesi G.G. kaldrld özel bir hastanede youn bakm ünitesine alnd. Tedavi devam eden G.G.nin salk durumunun ciddiyetini koruduu örenildi.

Yangn an çevredeki vatandalarn cep telefonu kamerasna yansrken, görgü tanklarndan Ali Temel, yangn gördüünü ve eve girerek dier vatandalarla birlikte kadn ve çocuklar darya çkardklarn anlatt.

Olayla ilgili polis inceleme balatt.

Ana Sayfaya Git