Çalıştay Sonrası Eğil

Tüm zorluklara rağmen sorumluluk bölgelerindeki müşterilerine verdikleri enerjinin kalitesini daha da artırmak için çalışan Dicle Elektrik Dağıtım’da görevli 100 mühendis, katıldıkları ‘İşletme Birimleri Çalıştayı’nın ardından düzenlenen Eğil gezisine katıldı.

Haberler 12.07.2017 - 09:07 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Dicle Elektrik Datm Genel Müdür Yardmcs Nedim Tüzün ün öncülük ettii mühendis gurubu, önce Hz.Elyesa ve Hz. Zulkifin de kabirlerinin bulunduu Peygamber Kabirlerini ziyaret ettiler.

Peygamber Kabirlerini Ziyaret Ettiler

Burada okunan dualarn ardndan mühendisler gurubu baraj gölüne inerek, daha önce planlanan tekne gezisine katldlar. Gezi srasnda mühendisler yerel müzikler eliinde bol bol halay çekerek, yorgunluk attlar. lk kez bu younlukta gerçekleen gezi program oldukça elenceli geçti.

çaltaydan Önemli Sonuçlar çkt

Genel Müdür Yardmcs Tüzün, çaltaya katlan mühendislerin, bu gezi ile yorgunluk attn belirterek, Youn geçen 2 günlük çaltayda, irketimizin sorumluluk alanndaki 6 il ile genel müdürlükteki iletme birimlerinde çalan mühendislerin deerlendirmeleri ile çok önemli sonuçlar çkardk, tarttk, paylatk ve birtakm kararlar aldk. Bunlardan da faydalanarak, çalma alanlarmzda tespit ettiimiz sorun balklarnda tüm bölgemizde en ücra noktalara kaliteli hizmeti götürecek bir çaba içerisine gireceiz. dedi.

Ana Sayfaya Git