Camilerde temizlik sürüyor

Kayapınar Belediyesi’nce, Ramazan ayı öncesi camilerde başlatılan temizlik çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Günde iki camide devam eden temizlik çalışmaları, ilçedeki 42 cami yanı sıra köylerdeki camileri de kapsayacak.

Haberler 07.06.2017 - 10:17 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Kayapnar Belediyesi tarafndan, halkn ibadet yeri camilere ve cami çevrelerine yönelik yapt çalmalar sürüyor. Kayapnar lçe halknn daha temiz ve hijyenik koullarda ibadet etmesi için oluturulan özel bir ekip, ilçe merkezindeki camilerde balatlan temizlik çalmalarn sürdürüyor.

Ramazan ay öncesi balatlan temizlik çalmalar kapsamnda temizlik ekipleri, temizlik araçlaryla günde iki camiyi temizliyor. lçe merkezindeki 42 camiyi kapsayacak çalmalar Ramazan ay boyunca tamamlanacak. lçe merkezindeki temizliin ardndan köylerdeki camilerde temizlik çalmas ve çevre düzenlemesi yaplacak.

CEMLERDEK TEMZLK SÜRÜYOR

Kayapnar Belediyesi Temizlik leri Müdürü Ali Erdem, Ramazan aynda vatandalarn daha temiz bir ortamda ibadet etmelerini salamak amacyla balattklar çalmalarn devam ettiini ifade ederek, Belediye Bakanmz Sayn Mustafa Klçn talimat ile Kayapnar lçe merkezindeki tüm camilerde mobil temizlik aracmzla temizlik çalmalar balattk. 4 ekip ile birlikte Sabah 04.00da balattmz temizlik çalmalar kapsamnda günde 2 camide temizlik yapyoruz, Camilerimizde dezenfekte çalmalar kapsamnda komple hallar ykayarak bu hizmeti devam ettireceiz. Bu sadece hallarn ykanmas ile snrl kalmyor çevre temizlii ile camlarn silinmesi gibi komple bir temizlik ilerini de yapyoruz. Mübarek ramazan aynda vatandalarn daha temiz bir ortamda ibadet yapmalar için elimizden geleni yapacaz. lçe merkezimizdeki 42 caminin temizliini tamamladktan sonra köy camilerimizi de temizleyeceiz. Temizlik çalmalar ramazan ay boyunca devam edecek dedi.

BADETHANE VE CAM TEMZLK ARACI

Kayapnar Belediyesi Temizlik leri Müdürlüünce, Camilerde balatlan temizlik çalmalar için badethane ve Cami Temizlik arac satn alnd. Araçta, temizlik ekipmanlar, deterjanlar, kimyasal olmayan temizlik ilaçlar yer alyor.

Ana Sayfaya Git