Can pazarı

Diyarbakır’da iki aracın kafa kafaya çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi öldü, 2’si ağır 9 kişi yaralandı. Kazazedelerin yakınları sinir krizleri geçirdi.

Haberler 01.09.2018 - 09:45 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Kaza, çnar ilçesine bal Ovaba Mahallesi yaknlarnda yaand. Edinilen bilgilere göre, Ovaba yönünden gelen 35 DB 0410 plakal araç, Diyarbakr istikametinden gelen 34 NJL 12 plakal araçla kafa kafaya çarpt. Kazada ilk belirlemelere göre 1 kii hayatn kaybetti, 2si ar 9 kii de yaraland.

KARAYOLUNDA CAN PAZARI

Yoldan geçen sürücüler, ilk müdahaleyi yaptktan sonra durumu 112 acil servis ve jandarma ekiplerine bildirdi. Salk görevlileri, kazann etkisi ile araçtan frlayan ve araçta skan yarallara ilk müdahaleyi olay yerinde yapt. Yarallar, daha sonra ambulanslara tanarak Diyarbakrdaki hastanelere kaldrd.

Olay duyan yarallarn yaknlar, kaza yerine geldiinde ölü ve yarallar görünce sinir krizleri geçirdi. Yaknlar hakknda bilgi almak isteyen vatandalar bir süre alad. Olay yerine gelen jandarma ekipleri, bölgede güvenlii salad. Jandarma ekipleri, kaza nedeniyle kapanan karayolunu kontrollü ekilde trafie açtktan sonra olay yeri incelemesi balatt.

Kaza ile ilgili inceleme balatld.

Ana Sayfaya Git