Can pazarı

Diyarbakır’da otomobil, dönüşü yasak olan yola girdi: 5’i ağır 7 yaralı Vatandaşlar ise korona virüs tedbirlerini hiçe sayarak yaralıların kurtarılmasını film izler gibi izledi

Haberler 17.04.2021 - 10:20 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrda dönüü olan yasak yola giren otomobil kar yönden gelen otomobil ile kafa kafaya çarpt. Kazada 5i ar 7 kii yaraland.

Kaza, Diyarbakrn Yeniehir ilçesi Elaz Caddesi üzerinde bulunan Adliye Kavanda meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, 21 AAY 343 plakal Toyota marka araç dönüü yasak olan yoldan ana yola girince kar yönden gelen 35 GD 6534 plakal Skoda marka araç ile kafa kafa çarpt. çarpmann etkisiyle her iki otomobil savrularak durabilirken, araçlarda bulunan 7 kii yaraland.

Yarallar skt araçlardan çkarld

Kazay gören çevredeki vatandalar durumu 112 acil salk, polis ve itfaiye ekiplerine bildirdi. Kazada araçta skan vatandalar itfaiye ekiplerinin çalmas sonucu kurtarld. Yarallar, olay yerinde yaplan ilk müdahalelerinin ardndan ambulanslarla en yakn hastaneye kaldrlarak tedavi altna alnd. Yarallardan 5inin durumunun ar olduu örenildi.

Kazann yaand bölgede toplanan vatandalar ise korona virüs tedbirlerini hiçe sayarak yarallarn kurtarlmasn film izler gibi izledi.

Polis kaza ile ilgili inceleme balatt.

Ana Sayfaya Git