Çaresizliğin mahkumiyeti

Tek gözlü evde yılanlarla yaşam mücadelesi veriyor

Haberler 08.06.2020 - 00:36 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrn Yeniehir ilçesinde tek odal evde ylanlarn içinde yaayan kadn, yetkililerden kendisine ulaacak yardm elini bekliyor.

Yeniehir ilçesi Elidolu Mahallesi Küme Evlerde yaayan 48 yandaki A.S., dini nikahl ei tarafndan 3 yl önce terk edildi. Resmi nikahl olmad için hiçbir yardmdan yararlanamayan A.S., tek gözlü kerpiç evde ylanlarn arasnda yaam mücadelesi veriyor. Kronik rahatszl bulunan A.S., yetkililerden kendisine yardm edilmesini istedi.

YILANLARLA YAIYOR

Einin kendisini terk ettiini aktaran A.S. eiyle resmi nikahlarnn olmadn ifade etti. A.S., Eim ne bana ne de kendisine bakyordu. Maddi durumum yok, ev üstüme yklyor. Evim topraktan yapl, ylanlar basyor. Dün bir tane, bugün bir tane ylan gördüm. Kronik rahatszlm var. Resmi nikahm olmad için herhangi bir yardmdan yararlanamyorum. Yetkililer bana yardmc olsunlar, bana sahip çksnlar. Bana bir yardm elini uzatsnlar. Gelip evi de görebilirler. Komular arada bir yardm ediyor. Zekatlarn veriyorlar. Evimde hiçbir eyam yok, sesimin duyulmasn istiyorum dedi.

Ana Sayfaya Git