Çat kapı ev ziyaretleri!

Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, vatandaşlara yönelik ziyaretlerini sürdürüyor.

Haberler 24.07.2020 - 10:27 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

DYARBAKIR - Balar Belediye Bakan Hüseyin Beyolu, vatandalara yönelik ziyaretlerini sürdürüyor.

Beyolu, 5 Nisan Mahallesinde esnaf ziyaret etti, baz vatandalarn evine misafir oldu.

Beyolu, 16 aylk görev sürecinde vatandalarla aralarnda çok güçlü ba ve güven duygusu olutuunu söyledi.

Vatandalarla kurmu olduklar scak iletiim ve gönül ba nedeniyle hemen her gün yüzlerce kiiden mahalle ve ev ziyareti daveti aldklarn belirten Beyolu, lçede ilk kez belediye yönetimi ile vatandalar arasnda güven tesis edildi. dedi.

Haftasonlar dahil her gün en az 4-5 aileye misafir olduklarn anlatan Beyolu, ayn ekilde esnafn da kendilerini davet ettiini ve oluan bu ba nedeniyle hizmet etme heyecanlarnn arttn aktard.

HALKLA DYALOU YÜKSEK

Beyolu, unlar kaydetti:

Cumhurbakanmz Recep Tayyip Erdoan, daima halkn içinde olmamz, vatandan gönlüne girmemizi ve onlardan biri gibi olmamz istiyor. Göreve geldiimizden beri bunu uyguluyoruz. Önce program yaplarak vatandalar ziyaret ediliyordu. imdi vatandamz bizi arayarak evine, mahallesine davet ediyor. Bu ba kurmak kolay olmad. Büyük bir heyecan ve azimle, sabrla mücadele edip bu tabloya ulatk. Hemehrilerimizle aramzda çok salam ba ve güven duygusu olutu. Günümüzün bir ksm hizmetlerle, bir ksm da vatandamza misafir olmakla geçiyor. Bundan son derece mutluyuz. Siyaset yapmyoruz, ayrm yapmadan herkesi kucaklayarak hizmet ediyoruz. Balarda gönül belediyeciliini tesis ettik ve bu iarla yolumuza devam edeceiz.

Beyoluna ziyaretlerinde ei Dürdane Beyolu ve AK Parti Balar lçe Bakan Erkan Gezer de elik ediyor.

Ana Sayfaya Git