Çatı uçtu

Merkez Kayapınar ilçesi Talaytepe Mahallesi'ndeki sitede bir bloğun çatısı dün akşamdan bu yana etkili olan şiddetli rüzgarda uçtu. Rüzgarda savrulan çatı, sitenin bahçesine düştü.

Haberler 09.04.2022 - 00:36 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrda etkili olan kuvvetli rüzgar, 12 katl binann asansör çatsn uçurdu. Sitenin bahçesine düen çat hasara yol açt, o anlar güvenlik kamerasna yansd.

Kentte sabah saatlerinde etkili olan kuvvetli rüzgar, Kayapnar ilçesi Talaytepe Mahallesindeki 12 katl binann asansör çatsn uçurdu. Sitenin bahçesinde genellikle çocuklarn oynad çim alana düen çat, hasara neden oldu. O anlar, güvenlik kamerasna yansd.

çATI UçTU

Dümenin ardndan çkan ses, sitede yaayanlar tedirgin etti. Sitede yaayan Menice Eser, olayn erken saatlerinde olmas nedeniyle herhangi bir yaralama ya da can kaybnn yaanmadn belirterek, Sürekli oturduumuz yerdi. Sürekli oturup çay içtiimiz yerdi. çoluk çocuumuz orada oyun oynuyordu. çok ükür can kaybmz yok, buna da ükür. Arabalar da oradayd. çoluk çocuumuzla korktuk. Buna da ükür. Can kaybmz yoktur. oktayz hala. Allah beterinden saklasn dedi.

Sitede yaayanlardan Gülcan Salk da gürültüyle uyandklarn ifade ederek, Sabah 07.30 civaryd. çok ükür can kaybmz yok. Buna da ükürler olsun. çok ükür sitenin içine dütü. Arabalar zarar görmedi. Verilmi sadakamz varm diye konutu.

Ana Sayfaya Git