Çatıdan girdi, 8 bin TL'lik malzemeyi çaldı

Diyarbakır’da hırsızlar sanayiye dadandı

Haberler 25.09.2021 - 00:43 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrda hrszlar sanayi sitesine dadand. çatdan dükkana giren hrsz, 8 bin lira deerindeki malzemeyi çalarak kaçt.

Diyarbakrda hrszlar 1. Oto Sanayi Sitesine dadand. Sabahn erken saatlerinde çatya trmanarak üst giriten girdii bir LPG tamir atölyesinde 45 dakika kalan hrsz, 8 bin TL deerindeki elektronik eyalar alarak kayplara kart.

8 bin TL zarar ettiini kaydeden mekanik ustas Bilal Dumlupnar, Hrsz girmi dükkanmza, dükkan açtmda laptop, matkap gibi elektronik aletleri çalmlar.

HIRSIZLAR SANAYYE DADANDI

çatdan girmi. Polisi aradk inceledi, kamera kaytlarnda görünen ahs tespit ettiler ama yakalanmad henüz. Yakalanacana inanyorum. Sabah saat 05.45te dükkana giri yapm, 06.30da çk yapm. Yaklak 45 dakika içeride kalm. Ortalama 8 bin TL zararm var. 1. Sanayi Sitesinde ciddi bir ekilde hrszlk oluyor. Sebebi de uyuturucu ve bunun önüne geçilmesi gerek. Hrszlk yapann benden ne fark var, gelsin i vereyim çalsn. Uyuturucu insanlar bu hale getiriyor. Giren 17 yalarnda genç bir çocuk. Bu hrszla büyük bir ceza getirilirse kimse hrszlk yapmaz. Özel bekçilerimiz var, onlar yatyor görevlerini yapamyor. Devlet ve yetkililerden ricamz resmi çalan bekçilerin bizim sanayiye tayin edilmelerini rica ediyorum, sanayiyi korursa onlar korur dedi.

Ana Sayfaya Git