Çaylar sizden simitler bizden!

Kaymakam Türkmen'den 'Çaylar sizden simit bizden' ziyareti

Haberler 20.02.2021 - 00:21 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrn Bismil lçe Kaymakam ve Belediye Bakan Vekili Hamza Türkmen, çaylar sizden, simit bizden etkinlikleri kapsamnda esnaf ziyaretinde bulundu.

Esnaf ziyaretlerini sürdüren Kaymakam Türkmen, ilçe merkezindeki esnaf ziyaret etti. Kaymakam Türkmen, esnaf ve vatandalar ile yapt sohbette, Bismilin gelecei için tüm güçleriyle gece gündüz çalmaya devam ettiklerini belirterek, belediyenin çalmalar ve projeleri hakknda bilgiler verdi.

LçE HAYKIYLA KAYNAMA

Bismil esnafnn her zaman yannda olduklarn belirten Kaymakam Türkmen, Güne esnafmza ve vatandalarmza günaydn diyerek baladk. Esnaf kardelerim ile sabah çorbamz, çaymz içip, simidimiz alarak hasbihal ettik. Bismil esnaf candr diyerek, her sohbetimizde çok güzel bir enerji alyoruz. Güne enerjiyle balamak bize de mutluluk veriyor. Hemerilerimizin istek ve önerilerini birebir dinlemek için her frsatta esnaf ve vatandalarmz ziyaret ediyoruz. Korona virüs süreciyle zorluklar yaadk ancak kontrollü dönemle birlikte sosyal ve ticari hayat yeniden canland. Dikkatli olmaya devam ediyoruz. Tüm esnafmza hayrl ve bol kazançlar diliyorum. Bismilimizi hep birlikte el ele gönül gönülle daha güzel yerlere tayoruz ve tayacaz. Bizleri güler yüzüyle karlayan esnafmza misafirperverlikleri için teekkür ediyorum dedi.

Ana Sayfaya Git