Çelenk sunuldu!

Cumhuriyet'in kuruluşunun 96. yıl dönümü nedeniyle dün Diyarbakır'da Atatürk Anıtına çelenk sunumu yapıldı.

Haberler 29.10.2019 - 11:40 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Tahir KARAKEç

DYARBAKIR- Cumhuriyetin kuruluunun 96nc yl dönümü ve 29 Ekim Cumhuriyet Bayram dolaysyla Atatürk Antna çelenk sunuldu, tören düzenlendi.

Cumhuriyetin kuruluunun 96nc yl dönümü ve 29 Ekim Cumhuriyet Bayram dolaysyla Yeniehir ilçesi Ant Parknda bulunan Atatürk antna çelenk sunma töreni düzenlendi.

çELENK SUNUMU

Ant Parkta düzenlenen törene, Vali Hasan Basri Güzelolu, AK Parti Diyarbakr milletvekilleri Oya Eronat, Ebubekir Bal, 7. Kolordu ve Garnizon Komutan Tümgeneral Ylmaz Yldrma vekaleten 8. Ana Jet Üs Komutan Tugeneral Ali Özmen, adli, mülki ve askeri erkan, gaziler ve ehit yaknlar ile örenciler katld.

Törende Diyarbakr Valilii ve Büyükehir Belediye Bakanl ile 7. Kolordu ve Garnizon Komutanl çelenkleri Atatürk Antna sunuldu. çelenklerin ardndan, sayg duruunda bulunulmas ve stiklal Marnn okunmasyla birlikte tören sona erdi.

ULAIM BUGÜN ÜCRETSZ

Öte yandan, Diyarbakr Büyükehir Belediyesine bal toplu tama araçlar, Cumhuriyet Bayram dolaysyla ücretsiz hizmet verecek.

Cumhuriyet Bayramnn 96nc yl dönümü nedeniyle, 29 Ekim Sal günü 06.00-18.00 saatleri arasnda Büyükehir Belediye Bakanlna bal toplu tama araçlarnn ücretsiz hizmet verecei bildirildi.

ERGANDE ETKNLK

Ergani ilçesinde 29 Ekim Cumhuriyet Bayram dolaysyla tören yapld. Hükümet kona önündeki Atatürk büstüne, Kaymakam Hüseyin Sayan, Garnizon Komutan Binba Semih Yeni, Belediye Bakan Ahmet Kaya tarafndan çelenk sunuldu.

Törene, Ergani Cumhuriyet Basavcs Burak Kocaolu, lçe Emniyet Müdürü Yusuf Özgen, kamu kurum ve kurulular ile siyasi partiler ve sivil toplum kurulularnn temsilcileri ve vatandalar katld. Daha sonra bata Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere ehitler için bir dakikalk sayg duruunda bulunuldu, stiklal Mar okundu.

Ana Sayfaya Git