Çelikevlere kelepçe atıldı

Merkez Yenişehir ilçesine bağlı Çelikevler Mahallesinde uzun yıllardır çözülemeyen altyapı sorununu ortadan kaldıracak içme suyu ve kanalizasyon projesi start aldı.

Haberler 17.07.2021 - 00:35 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

DYARBAKIR-Diyarbakr merkez Yeniehir lçe Kaymakaml ve Belediyesi, Diyarbakr Büyükehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon daresi (DSK) Genel Müdürlüü tarafndan hayata geçirilen proje ile altyaps olmayan çelik Evler Mahallesinin alt yap sorununu ortadan kaldracak projeye baland. Yeniehir lçe Kaymakam ve Belediye Bakan Vekili Murat Beikci, Su ve Kanalizasyon daresi (DSK) Genel Müdürü Frat Tuti, AK Parti Yeniehir lçe Bakan Nupel Kaya, çelikevler Mahalle Muhtar Mehmet Kaya, Yeniehir Belediye Bakan Yardmcs Mustafa Temel ve çelikevler Mahallesi sakinlerinin katlm ile start alan proje ile çelik Evler Mahallesine altyap hizmetinin sorunsuz verilebilmesi için 13 bin 834 metre kanalizasyon ebekesi 4 bin 933 metre içme suyu ebeke hattnn yapmna baland.

En iyi hizmete layksnz

Vatandalarn katlm ile projenin startn veren Yeniehir lçe Kaymakam ve Belediye Bakan Vekili Murat Beikci, projenin tamamlanmasyla birlikte çelik Evler Mahallesine salkl bir ekilde tüm hizmetlerin giderileceini belirterek, Projemiz ile birlikte su ve kanalizasyon sorunun artk ortadan kalkacaktr. Mahalle sakinlerimiz hizmetin en iyisine layktr. nallah projemiz sürdürülüp tamamlandkça asfalt ve parke çalmalarmz çok hzl bir ekilde tamamlayacaz. Projemizin hayrl uurlu olmasn diliyorum dedi.

Kaliteli hizmeti sunmak için gerekli özeni göstereceiz

DSK Genel Müdürü Frat Tuti ise projeyle 4 bin 933 metre içme suyu ebeke hatt döeyeceklerini ifade ederek, Altyap hizmetinin sorunsuz verilebilmesi için de 13 bin 834 metre kanalizasyon ebekesi yaplacak. Projeyle çelik Evler Mahallesinin atk sular, yeni yaplacak terfi hattyla mevcut Atk Su Artma Tesisine iletilecek. Hemehrilerimizin istei dorultusunda en kaliteli hizmeti sunmak için gerekli özeni göstereceiz diye konutu.

Emei geçen herkese hizmetlerinden dolay teekkür ediyorum

çelik Evler Mahallesinin sorununu yerinde tespit ettiklerini ve ilgili mercilere zamannda ilettiklerini belirten AK Parti Yeniehir lçe Bakan Nupel Kaya Alt yap sorunun hemen ardndan üst yap hizmetlerine balayacaklarn müjdeleyen Yeniehir Belediyemize ve emei geçen herkese hizmetlerinden dolay teekkür ediyorum eklinde konutu.

çifte bayram yayoruz

çelik Evler Mahalle Muhtar Mehmet Kaya ise, sorunun çözümü için geçmi yllarda ilgili kurumlara defalarca bavurduklarn ancak bir sonuç alamadklarn belirterek, Yllardr dile getirdiimiz alt yap sorunumuz valimiz, Yeniehir belediye bakanmz ve DSK sayesinde çözüme kavuuyor. Bizler bu gün adeta çifte bayram yayoruz. Bizlere bu sevinci yaatan herkese teekkür ediyorum ifadelerini kulland.

Yaplan konumalarn ardndan çelik Evler Mahallesi içme suyu ve kanalizasyon projesi vurulan ilk kepçe ile start ald.

Ana Sayfaya Git