Çermik’te sıcak asfalt

Diyarbakır’ın Çermik ilçesinde doğalgaz ve içme suyu şebekesi altyapı çalışmaları sonucu bozulan yollarda sıcak asfalt çalışmalarına başlandı.

Haberler 21.09.2018 - 09:19 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

çermik Belediye Bakan ehmus Karamehmetolu, ilçede balatlan doalgaz ve içme suyu ebekesi altyap çalmalarnda sona doru gelindiini belirterek, ilçe giriindeki Siverek yol ayrmndan Zübeyde Hanm Caddesine kadar scak asfalt dökülmesi yönünde çalmalara balandn söyledi.

SICAK ASFALT DÖKÜLÜYOR

Scak asfalt iini alan yüklenici firma yetkilileriyle yolda yaplan çalmalar yerinde inceleyen Karamehmetolu, Göreve geldiimiz günden beri ilçe halkmza ne söz verdiysek bir bir yerine getiriyoruz. Doalgaz ve içme suyu ebekesi altyap çalmalar neticesinde bozulan yollara scak asfalt dökülecei sözünü verdik sözümüzü yerine getiriyoruz dedi.

SVERET YOL AYIRIMINDA

Karamehmetolu, ilk etapta ilçe giriindeki Siverek yol ayrmndan Zübeyde Hanm caddesi çüngü yol ayrmna kadar yolun scak asfaltla kaplanmas yönünde altyap çalmalarna balandn belirterek, Siverek kavandan bayraa kadar olan yolun gidi geli olacan, refüjün aaçlandrlacan yolun geniletileceini, kaldrmlarn tekrar dizayn edileceini ve klandrlmasnn yaplacan söyledi. Üst yolun tamamlanmasnn ardndan ilçe merkezindeki Diyarbakr Caddesi, Belediye ve Hükümet Kona önü, Devlet Hastanesine giden yol ile Haburman Köprüsüne giden yolun scak asfaltla kaplanacan dile getiren Karamehmetolu, kaz çalmalarndan dolay verilen rahatszlktan ötürü vatandalarn göstermi olduu hogörüye teekkür ettiini dile getirdi.

Ana Sayfaya Git