Çermik’te yol genişletme çalışmaları

Diyarbakır’ın Çermik İlçe Belediyesi, kentin tarihi ve turistik mekanlarından biri olan Gelincik Dağı ve Dravşa bahçelerine giden yolda başlatılan genişletme ve parke taşı döşeme çalışmaları tamamlandı.

Haberler 19.06.2020 - 11:17 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

çermikin tarihi ve turistik mekanlar arasnda bulunan Gelincik Da ve Drava bahçelerinde balatlan yol geniletme ve parke ta döeme çalmalar tamamland. Konu ile ilgili açklamalarda bulunan çermik Belediye Bakan ehmus Karamehmetolu, göreve geldikleri günden beri çermikli vatandalara en güzel hizmeti verebilmek için çaltklarn söyledi.

YOL GENLETLYOR

Gelincik Da ve Drava bahçelerine giden yolun vatandalar tarafndan daha rahat kullanabilmeleri amacyla yolu önce genilettiklerini sonra kilitli parke tayla döediklerini kaydetti. Bakan Karamehmetolu, Gelincik Da ve Drava bahçelerine giden yolda 3 bin 500 metre kare kilitli parke ta döemesi yapldn, ara yollarla birlikte toplamda 4 bin metrekare kilitli parke ta döendiini vurgulayarak, Biz vatandalarmza en iyi hizmeti verebilmek için çalyoruz. çermikin çözülmeyecek sorunu yoktur. Vatandalarmzdan biraz daha sabrl olmalarn bekliyoruz dedi.

Ana Sayfaya Git