Çevik kuvvete donanımlı park

Diyarbakır Bağlar Belediyesi, Çevik Kuvvet Müdürlüğü alanı içerisinde tam donanımlı park yaparak emniyet mensuplarının hizmetine sundu.

Haberler 09.05.2020 - 00:37 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

sa PEK

DYARBAKIR - Diyarbakrn Balar ilçe Belediyesi, çevik Kuvvet Müdürlüü alan içerisinde tam donanml park yaparak emniyet mensuplarnn hizmetine sundu. Eski Diyarbakr Havalimannn bulunduu alanda hizmet veren çevik Kuvvet Müdürlüü binasnn yer ald alanda dinlenme park ve oyun bölümleri ina edilerek emniyet mensuplar ve ailelerinin hizmetine sunuldu. Türk Polis Tekilatnn 175. yl ansna Nisan aynda yapmna balanan proje çerçevesinde aaç dikip çim ekimini gerçekletiren Balar Belediyesi, tam donanml oyun parkn da monte ederek park hazr hale getirdi. çevre düzenlemesi de yaplan parkn içinde yeil alanlar oluturuldu. u ana kadar ilçenin bir çok yerinde aaç dikme projesini hayata geçirip yeil alanlar oluturan, dinlenme parklarnn bakm ve eksiklerini gideren Balar Belediyesinin çevik Kuvvet Müdürlüüne kazandrd tam donanml park emniyet mensuplarn memnun etti.

YEL BR BALAR OLUTURMAK çN çALIIYORUZ

Balar Belediye Bakan Hüseyin Beyolu, vatandalarn huzurlu ve güvenli bir yaam sürmesi için fedakar bir ekilde görev yapan emniyet mensuplarna bu hizmeti kazandrmaktan dolay mutlu olduklarn söyledi. Yeil bir Balar oluturmak için farkl projeleri hayata geçirdiklerini belirten Beyolu, Hizmete hazr hale getirdiimiz bu güzel parkn, vatandalarmzn can güvenlii ve huzuru için fedakarca görev yapan emniyet tekilatmza hayrl olmasn diliyoruz. u ana kadar kentimizin birçok yerinde yeil alanlar oluturarak vatandalarmzn hizmetine sunduk. Bu yöndeki hizmetlerimiz devam edecektir. Bugüne kadar kentimizin birçok yerinde yeil alanlar oluturarak vatandalarmzn hizmetine sunduk. Cumhurbakanmz Recep Tayyip Erdoann çok önemsedii millet bahçesi projemiz var. Ayrca ilçemizin birçok yerinde aaç dikiyoruz, yeil alanlar oluturuyoruz. Ülkemizin bekas, vatandalarmzn huzuru ve asayii için özverili ekilde çalan emniyet tekilatmza bu güzel park kazandrdk. Emniyet mensuplarmz için hayrl ve uurlu olsun diyoruz. Yeil alanlar oluturma hizmetlerimiz devam edecek. lçemiz, farkndalk oluturmak yeil alan çalmalaryla her geçen gün biraz daha Diyarbakrmzn oksijen deposu haline geliyor. Balarmz tarihteki misyonuna kavuturmak istiyoruz dedi.

Ana Sayfaya Git