Çevre dostu belediye

Beyoğlu, emisyon sorunu olmayan çevre dostu araçlar kullanarak çevreyi ve doğayı koruduklarının altını çizdi.

Haberler 06.06.2020 - 01:01 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Merkez Balar ilçesi AK Partili Belediye Bakan Hüseyin Beyolu, 5 Haziran Dünya çevre Günü dolaysyla yapt açklamada belediye olarak yaptklar tüm i ve ilemlerde çevreyi ve doay korumay esas aldklarn söyledi.

Cumhurbakan Recep Tayyip Erdoann ei Emine Erdoann himayesinde hayata geçirilen Sfr Atk Projesine destek saladklarn kaydeden Bakan Beyolu, temizlik ve dezenfekte çalmalarnda çevre dostu araçlar kullandklarn belirterek, Emisyon sorunu olmayan bu araçlarmz sayesinde çevreye olan hassasiyetimizi ortaya koyuyoruz. u ana kadar bir çok bölgemizde fidan dikimini gerçekletirdik. Yarnlara temiz bir çevre brakmak toplum olarak hepimizin asli görevidir dedi.

çEVRE HASSASYETN ÖN PLANDA TUTUYORUZ

lçe genelinde binlerce aaç dikimine dikkat çeken Beyolu, eitim kurumlarnn bu yöndeki çalmalarna da tam destek saladklarn kaydetti. Temizlik çalmalarn çevre hassasiyetini dikkate alarak gerçekletirdiklerini belirten Bakan Beyolu, emisyon sorunu olmayan çevre dostu araçlar kullanarak çevreyi ve doay koruduklarnn altn çizdi. Beyolu, öyle dedi:

Cumhurbakanmz sayn Recep Tayyip Erdoan ve ei sayn Emine Erdoann himayelerinde hayata geçirilen sfr atk projesine göreve geldiimiz günden bu yana her türlü destei saladk. Doa ve çevreyi korumaya özen gösteren bir anlaytan geliyoruz. Emisyon sorunu olmayan bu araçlarmz sayesinde çevreye olan hassasiyetimizi ortaya koyuyoruz. Bu sayede doay ve yeili korumu oluyoruz, ayn zamanda parke talar anmadan ve ypranmadan temizlik yapm oluyoruz. Yeil alanlarn korunmasna ve gelitirilmesine özel önem veriyoruz. Tüm parklarmz yeniledik ve yenilerini kazandrdk. 25 gül çeidinin olduu 12 dönümlük alandaki gül bahçemiz var. Kent içi tarm projesiyle farkndalk yarattk. Kütüphane, yürüyü, gezinti ve dinlenme alanlar bulunan park ve birçok ku türünün yer alaca ku cenneti temal botanik park projemiz var. Tüm bunlarla çevreye ve doaya katk sunmak istiyoruz.

Ana Sayfaya Git