Çiçek de sır oldu

Diyarbakır’da 23 yaşındaki kadın sırra kadem bastı. 2 çocuk annesi Şerife Çicek’ten 6 gündür haber alınamıyor.

Haberler 18.12.2021 - 12:19 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrda 23 yandaki kadn srra kadem bast. 2 çocuk annesi erife çicekten 6 gündür haber alnamyor

K çOCUK ANNES KAYIP

Yeniehir ilçesi Üçkuyular Mahallesinde biri 3 aylk, 2 çocuunu evde brakp ortadan kaybolan erifa çiçekten (23) 6 gündür haber alnamyor.

EVE DÖNMESN STYOR

4 yandaki kz Esmann telefonla kendisini aramasyla einin evde olmadn anlayan Mehmet çiçek, polise haber verdi. 33 Yandaki çiçek, einin çocuklar için dönmesini istedi.

K çOCUKLA B BAINA

Annesi ve kz kardelerinin çocuklarna baktn anlatan çiçek, Ben kyamam, erkek halimle yapamam öyle bir ey. Bak kafay yesem de, çldrsam da, birine de kaçsam ben ne yaparsam yapaym kyamam bunlara, yapamam. diye konutu.

DYARBAKIR(SÖZ)-Diyarbakrda biri 3 aylk, 2 çocuunu evde brakp ortadan kaybolan erifa çiçekten (23) 6 gündür haber alnamyor. Mehmet çiçek (33), einin çocuklar için dönmesini istedi.

Yeniehir ilçesi Üçkuyular Mahallesinde oturan Mehmet çiçek, 6 yl önce evlendii erifa çiçekten, 12 Aralktan beri haber alamadn söyledi. 4 yandaki kz Esmann telefonla kendisini aramasyla einin evde olmadn anlayp i yerinden izin alarak eve giden Mehmet çiçek, 3 aylk olu Enes ile kzn yalnz bana bulduunu belirtti. Einin cep telefonunu kzna verip, evden ayrldn örenen çiçek, yaknlarna durumu bildirdi. Yaad mahallede eini arayan çiçek, sonuç alamaynca da polise haber verdi.

KIZIM ARADI, ANNE YOK DED

Mehmet çiçek, kaybolmadan önce öle saatlerinde kendisini arayan einin 3 aylk oullar Enesin süt içmediini söylediini belirterek, Uyandnda bir daha süt vermesini söyledim. Konumam bir dakika sürdü veya sürmedi. Saat 15.45 gibi küçük kzm beni arad. Baba, anne yok dedi. Ben de nasl yok kzm? dedim. Ya namaz klmaya gitmitir dier odaya ya da 3 aylk bebei yanna almtr diye düündüm. Süt içmiyor diye korkup, hastaneye mi götürdü diye düündüm. Ben de o telala kzma beklemesini söyleyip i yerinden izin alarak eve gittim. Eve gidene kadar telefonu kapatmadm. Oraya varmam 15 dakika falan sürdü. Eve gittim, kapy açtm. Bebek de orada, Esma da orada. Ondan sonra zaten sa solu aradm yok. Sonra kz kardeimi aradm. Eve gelmesini istedim. O geldikten sonra dar çkp eimi aramaya baladm. Bulamaynca da artk polisi aradm. Onlar da beni karakola götürdüler, ifade verdim. O gün bu gündür haber yok dedi.

HER EY BOVER, U çOCUKLAR çN GEL

Annesi ve kz kardelerinin çocuklarna baktn anlatan çiçek, Mamayla besliyorlar artk. erifa gelsin, çocuklarn bir görsün. Hiç mi çocuklarn özlemedi? Hiç mi aklna gelmiyor, gösü armyor mu? Ben kyamam, erkek halimle yapamam öyle bir ey. Bak kafay yesem de çldrsam da birine de kaçsam, ben ne yaparsam yapaym kyamam bunlara. Beni, aileni, ailemi, her eyi bover ama u çocuklar için gel diye konutu. Esma ise annesini çok özlediini ve onu beklediini söyledi.

Ana Sayfaya Git