Çifte bayram yaşayalım!

Başkan Beyoğlu: “Tedbirlerimizi ihmal etmeyelim, çifte bayram yaşayalım”

Haberler 22.04.2020 - 00:33 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrn Balar lçe Belediye Bakan Hüseyin Beyolu, insanln yeni tip korona virüs nedeniyle büyük bir snavdan geçtiine dikkat çekerek vatandalardan salgnla ilgili tedbirlere riayet ederek huzur içinde ibadetlerini yerine getirmelerini istedi.

Balar Belediye Bakan Hüseyin Beyolu, bu yl yeni tip korona virüs tedbirleri çerçevesinde gerçekleecek ve 24 Nisan Cuma günü balayacak olan Ramazan ay nedeniyle vatandalara, Salgndan korunmak için tedbirleri ihmal etmeyelim,çifte bayram sevinci yaayalm mesaj verdi. Ramazan aynn slam alemi için esiz bir manevi deere sahip olduunu belirten Beyolu, belediye olarak Ramazan aynn huzurlu geçmesi için tüm önlemleri aldklarn kaydetti.

nsanln kurtuluu için bol dua edelim

Belediye olarak ihtiyaç sahibi vatandalara hizmet etmeye devam edeceklerini anlatan Beyolu, çinde Kuran- Kerimin nazil olduu Kadir Gecesini barndran, bar, bereket, rahmet ve huzur mevsimi olan Ramazan ayn büyük bir coku ile karlyoruz. nsanlk, korona virüs nedeniyle büyük bir snavdan geçiyor. Ülkemiz, Cumhurbakanmz Recep Tayyip Erdoann liderliinde alm olduu zamannda ve yerinde tedbirlerle gerek salk alannda ve gerekse dier alanlarda dünyada örnek gösteriliyor. Virüsün hzn azaltmak ve yaylma sürecini ortadan kaldrmak bizlerin elindedir. Dini inancmz gerei temizlie önem veren bir milletiz. Bu mübarek ayda hem oruç ve dier ibadetlerimizi yapalm hem de alnan tedbirlere fazlasyla riayet edelim. nsanln kurtuluu, ülkemizin selameti için bol bol dua edelim. Allahn izniyle bu zorlu süreç geride kalacak. Belediye olarak tüm tedbirlerimizi alm durumdayz. Tüm ekiplerimiz aziz milletimizin hizmetinde olacaktr. htiyaç sahibi vatandalarmza hizmetlerimizi ulatrmada hiçbir sorun yaamayacaz. Devlet ve millet el ele vererek bu imtihan inallah kazanacaz dedi.

Ana Sayfaya Git