Çiftlerin nikah tercihi arttı

Evliliğe adım atan genç çiftler, sağladığı kolaylıklar nedeniyle nikah işlemleri için Bağlar Belediyesi’ni tercih ediyor. 2021 yılında Bağlar’da 1200 nikah işlemi gerçekleşirken, Bağlar Belediyesi’ni tercih eden çiftler arasında 12 yabancı uyruklu çift de yer aldı. Genç çiftler, işlemler sırasında uygulanan pratiklik nedeniyle hiç zorluk yaşamadıklarını dile getirerek Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu’na teşekkür etti.

Haberler 07.02.2022 - 00:25 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Ylmaz BEKLEYEN

DYARBAKIR(SÖZ)-AK Partili Balar Belediyesi, 2021 ylna ait nikah ilemleri verilerini açklad. Buna göre 1200 çift bu yl içerisinde belediyeye bavurarak resmi olarak dünya evine girdi. Nikah ilemi yapan çiftler arasnda 12 yabanc uyruklu çift de yer alrken, belediye ekipleri bavurular üzerine ceza ve tutuk evlerine giderek 16 tutuklu ve hükümlünün de nikah ilemlerini tamamlad. l dndan gelen 2 çift ise izin alarak belediyenin gözetiminde evlilie adm att.

Balar Belediyesi Evlendirme Müdürü Handan Eker Takent, Balar Belediye Bakan Hüseyin Beyolunun belediye ile ilgili dier ilemlerde olduu gibi nikah ilemleri hizmetlerinde de vatandalara her türlü kolaylk salanmas yönünde talimat verdiini dile getirerek, nikah ilemlerinde elde ettikleri baarnn bundan kaynaklandn söyledi.

Hiçbir Zorlukla Karlamyoruz

Balar Belediyesinin hizmetlerinden memnun olduklarn belirten vatandalar, nikah ilemlerinde hiçbir zorlukla karlamadklarn dile getirdi. Balar Belediye Bakan Hüseyin Beyoluna teekkür eden vatandalar,Belediyeye geldiimizde hiçbir zorlukla karlamyoruz. Adan Zye kadar her konuda yardmc oluyorlar. Vatanda oyalama olay yok. lemler en ksa zamanda tamamlanyor. Bundan dolay çok memnunuz sözleriyle görülerini dile getirdiler.

Belediye yetkilileri, havalarn snmasndan sonra yeniden açk alanda nikah ilemleri yapmaya balayacaklarn ifade etti.

BALAR BELEDYESPORLU GENç VOLEYBOLCULAR YARI FNALDE

2021-2022 Voleybol Sezonu Alt Yaplar Türkiye Birincilii Genç Kz Kategorisi müsabakalarna katlan Balar Belediyespor 13 ya alt genç voleybol takm, oynad 6 maç da kazanarak adn yar finale yazdrd.

Namalup Yoluna Devam Ediyor

Balar Belediyesporlu genç voleybolcular il ampiyonasnda yar finale yükseldi. çift devreli lig üsülüne göre oynanan maçlarda grubunda 6 maç yapan Sar-Mavili kzlar, tüm rakiplerini malup ederek yar finalde mücadele etmeye hak kazand.

Yediiklim, Öretmenler Ayspor ve Peyassporla beraber A Grubunda yer alan Balar Belediyespor, kazand grup birinciliinin ardnda B Grubu ikincisi olacak takmla gelecek hafta yar finalde kar karya gelecek. Final etab sonrasnda il ampiyonu olacak takm, Diyarbakr bölge ampiyonasnda temsil etme hakk kazanacak.

lk Ylda Gelen Önemli Baar

Antrenörler Serpil Karaka ve Mevlüt Aslan yönetiminde baarl bir grafik çizen Balar Belediyespor genç kzlar voleybol takm, ilk kez kurulmasna ramen elde ettii baar ile dikkat çekti.

Disiplinli bir çalma ortaya koyarak ilk kez voleybolla tanan çocuklar gelecee hazrlamaya çaltklarn anlatan antrenör Serpil Karaka,Balar Belediye Bakanmz sayn Hüseyin Beyolu gençlerin spora kazandrlmas için her türlü destei veriyor. lk kez kurduumuz genç takmla yine ilk kez mücadele ettiimiz il ampiyonasnda namalup yolumuza devam ediyoruz. Hedefimiz bu baary sürdürmektir. dedi.

Ana Sayfaya Git