Cinayet 6 Yıl Sonra Aydınlatıldı

İZMİR'de, 6 yıl önce öldürülen Cahit Sincar'ın katil zanlılarının, kayınbiraderi R.S. ile arkadaşları M.N.B. ve E.Ö. olduğu belirlendi.

Haberler 18.12.2016 - 12:58 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

ZMRde, 6 yl önce öldürülen Cahit Sincarn katil zanllarnn, kaynbiraderi R.S. ile arkadalar M.N.B. ve E.Ö. olduu belirlendi. Diyarbakr, Mardin ve stanbulda düzenlenen operasyonlarda yakalanan 3 zanl tutukland.

Karabalarda 2010 ylnn nisan aynda meydana gelen olayda, ölen babas için taziye çadr kuran 27 yandaki Cahit Sincar, konuklar için alveri yapmak üzere markete gitti. çantaclk yapan Cahit Sincar, bu srada urad silahl saldr sonrasnda hayatn kaybetti.

Olaydan sonra polisin yapt aratrmalardan sonuç alnamad. Cinayet dosyas bir süre önce, zmir Emniyeti Asayi ube Müdürlüü Cinayet Bürosunca tekrar açld. Olayn görgü tanklarnn verdii bilgiler dorultusunda yaplan yeni çalmada, Cahit Sincarn aralarnda husumet bulunan kaynbiraderi 40 yandaki R.S. Mardinde, suç ortaklar taeron irkette çalan 40 yandaki M.N.B. ve Diyarbakr Bismilde kahvecilik yapan 53 yandaki E.Ö. de stanbulda yakaland.

Görgü tanklarnn tehis ettii 3 üpheli sorgularnn ardndan çkarldklar adliyede tutukland.

Ana Sayfaya Git