Cinayet serisinde 3 tutuklama çıktı

İZMİR'in Güzelbahçe ilçesinde, dövülerek öldürülen Hayrettin İkilik cinayeti ile ilgili gözaltına alınan eşi ve eşinin 2 erkek kardeşi tutuklandı.

Haberler 30.05.2019 - 11:19 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Güzelbahçe ilçesinde, geçen günlerde geçimini pidecilik yaparak salayan 3 çocuk babas Hayrettin kilikin (34) tartt ei Sevda kiliki iddiaya göre darbetti. Bunun üzerine, Sevda kilikin (27) Diyarbakrn Hazro ilçesinde oturan güvenlik korucusu ve Meebalar köyü muhtar aabeyi Hasan Bkma durumu anlatt. Hasan Bkm da kardeleri Muhammet (18) ve Mehmet Bkm (22) kardelerini zmire yollad.

SORFULAMASI TAMAMLANDI

çiftin Güzelbahçe 655 Sokaktaki evine gelen Muhammet ve Mehmet Bkm, eniteleri Hayrettin kiliki sopayla döverek hastanelik etti. Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesine kaldrlan Hayrettin kilik yaplan müdahalelere ramen kurtarlamad. Olayla ilgili soruturma balatan Asayi ube Müdürlüü Cinayet Büro Amirlii ekipleri, Hayrettin kilikin ei Sevda kilik ile kardeleri Muhammet ve Mehmet Bkm gözaltna ald. Cinayet Büro Amirliinde ifadeleri alnan 3 üpheli, bugün adliyeye sevk edildi. Mahkemeye çkartlan Sevda kilik, ile kardeleri Muhammet ve Mehmet Bkm tutuklanarak cezaevine gönderildi.

DYARBAKIRDA KAN AKTI

Öte yandan, Hayrettin kilikin ölümü iki aile arasnda kan davasna dönütü. kilikin ölüm haberini alan Diyarbakrn Hazro ilçesinde oturan yaknlar, Meeba köyünde oturan köy muhtar ve güvenlik korucusu Hasan Bkmn kulland minibüse silahl saldr düzenledi. Saldrda Hasan Bkm ile babas Piresin Bkm (57) yaamn yitirirken, ei Emine ve olu Ahmet Bkm (7) yaraland. Olayla ilgili Kerim . gözaltna alnrken, 3 üphelinin daha yakalanmas için çalmalar sürdürülüyor.

Ana Sayfaya Git