Çitil’den Güzeloğlu'na ziyaret

Diyarbakır’da Bölge Jandarma Komutanlığı görevini yürütürken, korgeneral rütbesi alarak Jandarma Genel Komutan Yardımcılığı görevine getirilen Korgeneral Musa Çitil, Diyarbakır Valisi Hasan Basri Güzeloğlu'nu makamında ziyaret ederek bir süre görüştü.

Haberler 01.08.2017 - 10:14 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrda Bölge Jandarma Komutanl görevini yürütürken, korgeneral rütbesi alarak Jandarma Genel Komutan Yardmcl görevine getirilen Korgeneral Musa çitil, Diyarbakr Valisi Hasan Basri Güzelolunu makamnda ziyaret ederek bir süre görütü.

Bu akam saatlerinde, Diyarbakr Jandarma Bölge Komutan Tümgeneral Halis Zafer Koç ile birlikte valilie gelen Jandarma Genel Komutan Yardmcs Korgeneral Musa çitil, Vali Hasan Basri Güzelolu tarafndan kapda karland. Vali Güzelolu, Korgeneral çitil ve Tümgeneral Koç ile birlikte makam odasna geçti. Vali Güzelolu, Diyarbakr Bölge Jandarma Komutanl görevinden Jandarma Genel Komutan Yardmcl görevine atanan Korgeneral çitili ve Diyarbakr Bölge Jandarma Komutanl görevine atanan Tümgeneral Koç ile birlikte basna kapal görüme gerçekletirdi.

Ana Sayfaya Git