Cizre'de facianın eşiğinden dönüldü

Şırnak’ın Cizre ilçesindeki bir akaryakıt istasyonunda tankerin depoya benzin boşaltması esnasında çıkan yangın büyük bir faciaya neden olmadan söndürüldü. Çevredeki esnaflar olay anında canlarını kurtarmak için iş yerlerini açık bırakıp kaçtı. Facianın eşiğinden dönülen yangında maddi hasar oluşması teselli kaynağı oldu.

Haberler 12.10.2019 - 10:35 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Alnan bilgiye göre olay, Konak Mahallesi Köprü banda bulunan bir akaryakt istasyonunda saat 17.00 sralarnda meydana geldi. Benzin yüklü 72 AH 706 plakal tankerle istasyonda boaltm yapt srada bir anda yangn çkt. Benzin yüklü tankerden yükselen alevler bütün istasyonu kaplad. Esnafa ve çevredeki vatandalara büyük bir korku yaatan yangn için olay yerine itfaiye ekipleri çarld.

Cizrede faciann eiinden dönüldü

Meydana gelen yangna olay yerinden geçen Cizre Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüüne bal sulama arac personelleri itfaiye ekipleri gelene kadar müdahale etti. Tankerde ve akaryakt istasyonunda çkan yangna köpükle müdahale eden itfaiye ekipleri yangn kontrol altna alarak büyük bir faciay önledi. Meydana gelen yangnda yaral ve ölü olmamas teselli kayna oldu.

Öte yandan yangn srasnda polis olas bir faciaya kar, beniz istasyona giden yollar yaya ve araç trafiine kapatt. Yangnn tamamen söndürülmesinin ardndan akaryakt istasyonu kullanlmaz hale gelirken, istasyonda büyük çapta maddi hasar olutu.

Ana Sayfaya Git