Çocuk hastanesi Canpolat'a teslim

Diyarbakır Çocuk Hastanesi Başhekimliğine Uzman Dr. Canpolat atandı

Haberler 28.07.2021 - 10:24 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Adyaman Gerger Devlet Hastanesinde bahekim olarak görev yapan çocuk Sal ve Hastalklar Uzman Dr. Semih Canpolat, Diyarbakr çocuk Sal ve Hastalklar Hastanesi Bahekimliine atand.

Diyarbakr çocuk Sal ve Hastalklar Hastanesi Bahekimliine atanan Uzman Dr. Semih Canpolat, göreve gelir gelmez poliklinikleri, yatan hasta servislerini ve personellerini gezerek hasta çocuklar ziyaret edip geçmi olsun dileinde bulundu.

CANPOLAT ATANDI

Diyarbakrda görev yapmann kendisi için bir onur olduunu belirten Bahekim Canpolat, Diyarbakr çocuk Sal ve Hastalklar Hastanesi önemli sayda nüfusa hizmet veren bir kurumdur. Bata Diyarbakr halk olmak üzere, çevre il, ilçe ve köylerden hastanemize bavuran vatandalarmzn kaliteli bir salk hizmetine ulamalarn salamak en önemli önceliimizdir. darecilerimizin desteiyle personellerimizle bir bütün olarak tüm vatandalarmza kaliteli bir salk hizmeti sunmay hedefliyoruz. Kapmz herkese açktr. Ekibimiz ve tüm çalma arkadalarmzla birlikte sorunlarn üstesinden geleceiz. Hastanemiz ve Diyarbakrmz için hayrl olsun, her zaman halkmzn yanndayz dedi.

Ana Sayfaya Git