Çocuk vuruldu

Muş Valiliği, devriye görevi yapan zırhlı aracın kulesindeki silahın kazara ateş alması sonucu bir çocuğun yaralandığını bildirdi.

Haberler 25.05.2018 - 08:52 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Muta Özel Harekat ube Müdürlüüne ait zrhl aracn kulesindeki silahn kazara ate almas sonucu 10 yandaki çocuun yaraland bildirildi.

Valilikten yaplan açklamada, dün saat 18.00 sralarnda Özel Harekat ube Müdürlüüne ait zrhl aracn stasyon Caddesinde rutin devriye görevi yaparken yoldaki çukura girip çkmas sonucunda zrhl aracn kulesindeki silahn kazara ate ald belirtildi.

Açklamada, u ifadelere yer verildi:

ZIRHLI ARAçTAN AçILAN ATE

Silahn ate almas sonucu cadde de bulunan 10 yanda bir çocuumuz yaralanmtr. Yaral ivedi ile Mu Devlet Hastanesine intikal ettirilerek tedavi altna alnmtr. çocuun hayati tehlikesi bulunmamaktadr.

Olayn bir takm farkl niyet tayan kiiler tarafndan aslsz söylenti ve yorumlarla farkl yönlere çekilmek suretiyle provoke edilmeye çalld vurgulanan açklamada, Konuyla ilgili olarak, olayda kusuru bulunan 3 personel tedbiren Valilik tarafndan görevden uzaklatrlm ve Emniyet Genel Müdürlüü tarafndan da müfetti görevlendirilmesi talebiyle yaz yazlmtr. Ayrca olay ile ilgili adli tahkikat Cumhuriyet Basavclmzca devam ettirilmektedir. denildi.

Ana Sayfaya Git