Çocuklar aileleriyle birlikte piknikte buluştu

Diyarbakır Belediyesi, havaların ısınmasıyla birlikte Sümerpark’ta farklı atölyelerden faydalanan çocuk ve ailelere yönelik piknik organize etti.

Haberler 01.05.2018 - 10:23 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Ahmet DEMR

DYARBAKIR- Sosyal Hizmetler Daire Bakanl, Sümerpark Ortak Yaam Alannda eitim, sanat ve kültürel amaçl açt atölyelerden yararlanan çocuklar ve ailelerine yönelik piknik organize etti. çocuklar arasnda iletiimi artrma ve aileleriyle sosyal etkinliklerde bulumak amacyla düzenlenen piknie çocuk Destek Merkezinde eitim gören çocuklar ebeveynleriyle katlm gösterdi. Toplam 100 kiinin faydaland piknik etkinlii Diyarbakr Orman letmeleri Müdürlüüne ait Kent Ormannda gerçekleti. Sabah saatlerinde Sümerparkta bir araya gelen çocuk ve aileler toplu tama araçlaryla Silvan yolu üzerinde yer alan Kent Ormanna hareket etti.

PKNKTE BULUTULAR

Etkinlik kapsamnda çocuklar aileleriyle doada ba baa zaman geçirerek stres atma ans yakalad. Kakta yumurta ile yürüme, mendil kapmaca ve torba içinde belirlenen yere ulama oyunlarnn da oynand piknikte, imece usulü getirilen yiyecekler yenmesi ve Kent Orman alannn gezilmesiyle son buldu. Piknik etkinliinde doyasya elenen, keyifli ve elenceli bir gün geçirme frsat yakalayan çocuk ile aileleri akam saatlerinde toplu tama araçlaryla ikamet ettikleri adreslere brakld.

Ana Sayfaya Git