Çocuklar gece yarısı iş yerini yumurta yağmuruna tuttu

Diyarbakır'ın Yenişehir ilçesinde bir grup çocuk, çöpten buldukları yumurtaları bir iş yerine fırlattı. O anlar ise güvenlik kameralarına yansıdı.

Haberler 04.10.2021 - 00:20 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Olay, önceki gece Yeniehir ilçesinde meydana geldi. Bir grup çocuk, çöpten bulduklar yumurtalar yol üzerinde bulunan bir giyim maazasnn tabelasna frlatt. Sabah maazasn açan iletme sahibi Bar Gültekin, yumurta kabuklarn görünce neye uradn ard. Gültekin, kamera kaytlarn izleyince çocuklarn gece olay gerçekletirdiini gördü.

YUMURTA YAMURUNA TUTTU

Bar Gültekin, çocuklarn darda geç saatlere kadar kalmasnn büyük bir sorun olduunu ve istismara açk alanlarda dolatklarn kaydederek, yetkililerin çocuklarla ilgili çalma balatmasn istedi. Gültekin, Sabah i yerimi açtktan sonra sada solda ve tabelamda yumurta krklar gördüm. Temizledim, daha sonra kamera kaytlarn izlediim zaman gece saat 01.00 civar çocuklarn çöpten bulduu yumurtalar i yerime attklarn gördüm. zlerken ardm. 7-8 yalarnda küçük çocuklarn o saatte darda olmalar kötü, dileniyorlar ya da sokaktan bir eyler topluyorlar. Bunlarn aileleri meslek haline getirmi. çocuklar çaltryorlar maalesef diyerek buna bir çözüm bulunmasn istedi.

Ana Sayfaya Git