Çocuklar için parkın içinde estetik yüzme havuzu

Ak Partili Diyarbakır Bağlar Belediyesi, genç ve çocuk nüfusunun fazla olduğu ilçede Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile işbirliği yaparak Göletli Park alanı içinde 24x12 ölçülerinde ve 1.1 metre derinliğinde yüzme havuzu yaparak hizmete hazır hale getirdi.

Haberler 12.08.2020 - 10:18 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

400 binden fazla nüfusu ile 36 ilden büyük olan ve ayn zamanda genç ve çocuk nüfusun arlkta olduu Diyarbakrn en büyük ilçesi Balarda çocuklar için estetik ve modern özelliklere sahip yüzme havuzu ina edildi. Tatile gitme imkan olmayan ve ar scak havalarda serinleme imkan bulamayan çocuklar Göletli Park içinde yer alan süs havuzlarna girerek büyük bir riskle karlayordu. Balar Belediyesi, bu tehlikenin önüne geçmek için Gençlik Hizmetleri ve Spor l Müdürlüü ile ibirlii yaparak 24x12 ölçülerinde ve 1.1 metre derinliinde yüzme havuzu kazandrd.

çOCUKLARIMIZI DÜÜNEREK BU HZMET KAZANDIRDIK

Tamamlanma aamasna gelen havuzla ilgili incelemelerde bulunan Balar Belediye Bakan Hüseyin Beyolu, çocuklarn park içinde bulunan süs havuzlarna girmesinin risk oluturduuna dikkat çekerek bunun önüne geçmek için günümüz koullarna uygun modern bir havuz ina ettiklerini söyledi. Beyolu, Gençlik Hizmetleri ve Spor l Müdürlüümüz ile birlikte bu düünceyi hayata geçirdik. Kendilerine teekkür ediyoruz. Tatile gidemeyen ve ar scaklarda serinleme imkan bulamayan çocuklarmz gönül rahatl ile yararlanabilecek. Yarnlarmzn teminat olarak gördüümüz çocuklarmzn yaamn kolaylatrmaya yönelik hizmetlerimiz devam edecek diye konutu.

Ana Sayfaya Git