Çocuklarımızı almadan gitmeyeceğiz

7 yıl önce 22 yaşındayken kaçırılan oğlu Mehmet için HDP binası önünde evlat nöbeti tutan İmmihan Nilifırka, "Çocuklarımızı ve evlatlarımızı almadan gitmeyeceğiz. Eylemin ilk gününden bu yana mücadelemizi devam ettirdik. Tek çocuk kalmayana kadar eylemimizi sürdüreceğiz" dedi.

Haberler 31.05.2022 - 01:34 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

DYARBAKIR(SÖZ)- 7 yl önce 22 yandayken kaçrlan olu Mehmet için HDP binas önünde evlat nöbeti tutan mmihan Nilifrka, çocuklarmz ve evlatlarmz almadan gitmeyeceiz. Eylemin ilk gününden bu yana mücadelemizi devam ettirdik. Tek çocuk kalmayana kadar eylemimizi sürdüreceiz dedi.

Diyarbakrda çocuklar PKK tarafndan daa kaçrlan aileler, 3 Eylül 2019da HDP l Bakanl binas önünde oturma eylemi balatt. 301 ailenin dönüümlü olarak 1001 gündür sürdürdüü eylemde, u ana kadar 35 aile çocuuna kavutu.

CGERMZ KOPARDILAR

Ege Üniversitesi Gazetecilik Bölümü son snf örencisiyken, 2015te 22 yanda kaçrlan olu Mehmet için oturma eylemi yapan mmihan Nilifrka, çocuklarmz ve evlatlarmz almadan gitmeyeceiz. Eylemin ilk gününden bu yana mücadelemizi devam ettirdik. Tek çocuk kalmayana kadar eylemimizi sürdüreceiz. Cierimi kopardlar. Olumu versinler artk. Evlatlarmzn üzerinden siyaset yapmasnlar. çocuklarmz dada talara ve maaralara mahkum etmiler. çocuklarmz bize versinler diye konutu.

Ana Sayfaya Git