Çöp konteynerleri dezenfekte edildi!

Bağlar'da çöp konteynerleri dezenfekte edilerek boyanıyor

Haberler 06.09.2021 - 09:38 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrn Balar ilçesinde çöp konteynerleri belediye ekipleri tarafndan hastalk riskine kar dezenfekte edilerek boyanyor.

AK Partili Balar Belediyesi, merkez ve krsal bölgelerde aralksz olarak sürdürdüü çalmalarla vatandalar kötü koku ve hastalk riskine kar korurken, ypranan konteynerlerin oluturduu görüntü kirliliini de ortadan kaldryor. Hava scaklnn mevsim normallerinin üzerinde seyrettii bugünlerde ilçe genelinde bulunan çöp konteynerlerini dezenfekte ederek ykayan Balar Belediyesi Temizlik leri Müdürlüüne bal ekipler, konteynerler çevresinde oluabilecek kötü koku ve olumsuz görüntüleri ortadan kaldryor. Korona virüs salgn nedeniyle hijyenin büyük önem kazand bu dönemde temiz, modern ve konforlu bir Balar hedefi için çalmalarna aralksz devam eden ekipler, merkez ve krsalda toplam 140 yerleim yerine yönelik olarak çöp konteynerlerini kapsaml bir ekilde temizleyerek dezenfekte ediyor. Daha sonra ypranan ve görüntüsü bozulan konteynerler boyanyor.

çEVRE VE TEMZLK KONUSUNDA HASSASIZ

htiyac olan yerleim yerlerine Balar Belediye Bakan Hüseyin Beyolunun talimatyla yeni çöp konteynerleri ulatrlarak sorun çözülürken, mahalle muhtarlar ve vatandalar taleplerini annda yerine getiren Bakan Beyolu ve emei geçen temizlik ekiplerine teekkür etti. Vatandalarn salkl ve huzurlu koullarda yaamasna büyük önem verdiklerini belirten Bakan Beyolu, çevre ve temizlik konusu en fazla hassas olduumuz hususlarn banda geliyor. Belediyemizin tüm imkanlarn kullanarak halkmza hak ettii salkl ve huzurlu yaam imkan salyoruz. Bu yüzden çöp konteynerlerini düzenli olarak dezenfekte edip boyuyoruz, ihtiyac olan yerleim yerlerine de yenilerini veriyoruz dedi.

Ana Sayfaya Git