Çüngüş’te engeller kaldırılıyor

Çüngüş Belediye Başkanı Zübeyir Arslanca, Hindibaba Mahallesi’nde yaşayan engelli vatandaşın evinin dış cephesine asansör yaptırdı.

Haberler 06.10.2017 - 09:58 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

çüngüün Hindibaba Mahallesinde tekerlekli sandalyeye bal olarak yaamn sürdüren 60 yandaki bedensel engelli Muhittin Korkut, Belediye Bakan Zübeyir Arslancadan, evine rahat girip çkabilmesi için asansör yaplmasn istedi. Talep üzerine ilgili birimlere talimat veren Arslanca, Korkutun evinin d cephesine asansör yaptrd.

Arslanca, Korkutun 30 yl önce geçirdii felçten dolay tekerlekli sandalyeye baml bir ekilde yaadn belirterek, 2 katl olan evinden dar çkamadn ve sosyal yaantdan uzak kaldn söyledi. Hindibaba Mahallesi Muhtar Yusuf Yerlikaya ve Hindibaba Dernek Bakan Sami Akelma ile beraber yaptklar ziyarette engelli vatandan talebi üzerine evine asansör yaptklarn anlatan Arslanca, Korkutun asansör sayesinde rahatça dar çkabildiini, tüm engellerini kaldrmak için hizmete hazr olduklarn ifade etti.

Daha öncede evinden çkamadn dile getiren bedensel engelli Muhittin Korkut ise, evden çkabilmek için bakalarnn yardmna ihtiyaç duyduunu ifade etti. Asansör sayesinde rahatça evinden dar çkabildiini dile getiren Korkut, Belediye Bakan Arslancaya teekkür etti.

Ana Sayfaya Git