DİSKİ; sular kesilmeyecek

DİSKİ korona virüs tedbirlerini en üst seviyeye çıkardı

Haberler 27.03.2020 - 09:25 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakr Su ve Kanalizasyon daresi (DSK) Genel Müdürlüü, dünyay etkisi altna alan korona virüs ve salgn hastalklar ile mücadele kapsamnda tedbirlerini artrd.

Diyarbakr gelecee hazrlamak, içme suyu ve kanalizasyon sorunlarn ortadan kaldrmak amacyla kararllkla çalan DSK salgn nedeniyle hijyenin ön planda tutulduu bu günlerde de vatandalar madur etmemek adna youn bir ekilde çalyor. DSK olarak ilgili genelge yaynlanmadan önce Genel Müdürlük tarafndan 12 Martta sularnn kesilmesine müsait 28 bin abone olmasna ramen ilemler durduruldu.

ALARMA GEçT

DSK Genel Müdürlüü olarak korona virüs tedbirleri kapsamnda kamu kurum ve kurulular ile bata kaymakamlklar, belediyeler, muhtarlklar ve site yönetimlerine her kurum özelinde yazl olarak bilgilendirmeler yaplyor. Bilgilendirme kapsamnda vatandalarn kesintisiz içme suyuna ulamalar noktasnda almalar gereken tedbirler iletildi. Bunun yannda bata web sitesi olmak üzere bütün sosyal medya araçlarnda içme suyu gerçekleri bal altnda düzenli olarak içme suyun durumuyla ilgili bilgiler verilerek hem genel hem de korona virüs özelinde ne tür önlemlerin alnaca yazl ve görsel olarak paylamaya devam ediliyor.

Ana Sayfaya Git