Dağ köyündeki çocukları sevindirdi

Hazro ilçesinin kırsal bölgesinde bulunan Çökeksu Mahallesi'ne çıkarma yapan Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, hasta ve yaşlıları evlerinde ziyaret etti,beraber getirdiği oyuncakları çocuklara hediye ederek yüzlerini güldürdü.

Haberler 29.11.2021 - 10:46 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

AK Partili Balar Belediye Bakan Hüseyin Beyolu, büyük önem verdii vatanda bulumalarnda kendi ilçesindeki ziyaretlerine yan sra Diyarbakrn tara ilçelerine de çkarma yaparak buralarda zaman zaman vatandalarla bir araya geliyor.

Hazro ilçesinin krsal bölgesinde yer alan çökeksu Mahallesini ziyaret eden Bakan Beyolu, olumsuz hava koullarna ramen burada kendisini karlayan vatandalarla bir araya gelerek sorun ve taleplerini dinledi.

Beyolu, köy bulumasnda çocuklara özel yer ayrd.

Beraberinde getirdii oyuncaklar çocuklara kendi elleriyle hediye ederek yüzlerini güldüren Beyolu, çocuklara mutlaka okul okumalar tavsiyesinde bulundu.

SZLERE HZMET ETMEK çN VARIZ

Merkezden 65 kilometre uzaklkta bulunan krsal mahallede aralarnda hasta ve yallarn da bulunduu vatandalar evlerinde ziyaret ederek Cumhurbakan Recep Tayyip Erdoan selamlarn ileten Beyolu,Merkezden krsaldaki en ucra köelere kadar her yerdeki vatandalarmz bizim için deerlidir. Devletimiz güçlüdür, hükümetimiz ve bizler sizlere hizmet etmek için varz. Dualarnza talibiz ifadelerini kulland.

Köy ziyaretinde Bakan Beyoluna AK Parti Balar lçe Bakan Ahmet Maruf Demir de elik etti.

Ana Sayfaya Git