Davulcuların Kanlı Çatışması

Diyarbakır ve Şanlıurfa'da sahur vakti davulcular yer konusunda silahlı ve bıçaklı kavga etti. İki kişi öldü, iki kişi de yaralandı. Bağlar ilçesinde cinayet gerginliği yaşanıyor.

Haberler 08.06.2017 - 09:32 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakr ve anlurfada sahur vakti davulcular yer konusunda silahl ve bçakl kavga etti. ki kii öldü, iki kii de yaraland. Balar ilçesinde cinayet gerginlii yaanyor.

YER YÜZÜNDEN KAVGA

Diyarbakrda, yer kavgas nedeinyle sahur vaktinde silahla çatan davulculardan Serdar Parlak hayatn kaybetti 2 davulcu da yaraland. Olayla ilgili yürütülen soruturma kapsamnda aralarnda davulcularn da bulunduu 11 kii gözaltna alnd.

3 çOCUK BABASI

anlurfada sahurda davul çalan 3 çocuk babas Ömer çiçek, sokak ortasnda kimlii belirlenemeyen uyuturucu madde bamls kii tarafndan bçakland. Ar yaralanan çiçek, kaldrld hastanede yaamn yitirdi.

Diyarbakr Merkez Balar ilçesinde ve anlurfa merkezde, önceki gece davulcular yer kavgas yüzünden birbirleriyle çatt. Diyarbakrdaki kavgada bir kii öldü, bir kii yaralanrken, anlurfadaki kavgada bçaklanan davulcu hastanede hayatn kaybetti.

YER YÜZÜNDEN TARTITILAR

Merkez Balar lçesi Baclar Mahallesi 132nci sokakta önceki gece sahur vakti silah sesleri yükseldi. Görgü tanklarnn ifadesine göre, Ramazan davulcusu Serdar Parlak aracn park ettii srada bir grubun silahl saldrsna urad. Parlakn da karlk vermesi sonucu grupla ksa süreli çatma çkt.

TARAFLAR ARASINDA çATIMA

çevredeki vatandalar durumu salk ekipleri ve polise bildirirken, yaanan çatmada yaralanan 3 kii Diyarbakr Gazi Yaargil Eitim Aratrma Hastanesine kaldrld. Yarallardan durumu ar olan Serdar Parlak yaplan tüm müdahalelere ramen kurtarlamayarak hayatn kaybetti.

11 K GÖZALTINA ALINDI

Olay aratran polis görgü tanklarnn ifadesine bavururken, olay yerinde sepetli iki motosiklette baka kiilere ait davul buldu. Polis, olayn davulculuk yapan kiiler arasnda çkan husumetten kaynakl olduunu deerlendirerek bu yönde çalmasn geniletti. Yaplan aratrmada, Serdar Parlakn ayn zamanda akrabas olan davulcularla davul çaldklar bölgeler nedeniyle husumetli olduunu belirlendi.

AHISLAR HUSUMETL M?

Polis, olayla ilgisi bulunduu deerlendirilen aralarnda davulcularn da olrduu 11 kiiyi gözaltna alrken, 2 silah ele geçirildi. Ele geçirilen silahlar kriminal incelemeye gönderilirken, gözaltndaki 11 kiinin Diyarbakr Emniyet Müdürlüü Asayi ubesindeki sorgularnn devam ettii örenildi.

ANLIURFADA çATITILAR

Sokakta bçaklanan davulcu hastanede öldü

Öte yandan, anlurfada sahurda davul çalan 3 çocuk babas Ömer çiçek, sokak ortasnda kimlii belirlenemeyen uyuturucu madde bamls kii tarafndan bçakland. Ar yaralanan çiçek, kaldrld hastanede yaamn yitirdi.

Olay, geçen pazartesi gecesi h Maksut Mahallesinde meydana geldi. Ramazan aynda sahurda davul çalan Ömer çiçek, sokakta karlat bir gencin uyuturucu madde kullandn görünce uyarda bulundu. Bu duruma tepki gösteren kimlii belirsiz genç üzerinde tad bçakla davulcu çiçeke saldrd.

HASTANEDE HAYATINI KAYBETT

Vücuduna ald bçak darbesiyle kanlar içerisinde yere ylan davulcuyu görenler, durumu polis ve salk ekiplerine bildirdi. Bçakl saldrgan ise sokak aralarndan kaçarak, ortadan kayboldu. hbar üzerine olay yerine gelen 112 salk ekiplerinin ilk müdahalede bulunduu çiçek ar yaral olarak kaldrld Balklgöl Devlet Hastanesinde bu sabah hayatn kaybetti. Ölümüyle yaknlarn yasa boan Ömer çiçekin cesedi otopsi için Adli Tp Kurumu morguna kaldrlrken, polis kaçan bçakl saldrgan yakalamak için çalmasn sürdürüyor.

Ana Sayfaya Git