Dedektif gibi peşine düştü

Düşürdüğü kartla alışveriş yapanların görüntüsünü bulup, polise verdi

Haberler 21.01.2022 - 00:27 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakr Yeniehir Belediyesinde temizlik görevlisi olan Serkan Cohann (26), kar temizleme çalmalar srasnda cebinden düürdüü banka kartn bulan 3 kii, 2 bin 400 TLlik alveri yapt. Coha, bu kiilerin girdikleri i yerlerindeki alveri görüntüsüne ulaarak, bulunmalar için polise teslim etti.

DEDEKTF GB PENE

Yeniehir Belediyesinde temizlik görevlisi olarak çalan Serkan Coha, ekip arkadalaryla birlikte Ofis semtinde önceki gün kar temizleme çalmas yapt. Youn çalma temposu içinde iini yapan Coha, maann yatt banka kartn düürdüünü fark etti.

Hemen bankaya giderek kartnn kaybolduunu bilidiren Cohann hesab incelendiinde, temassz olarak 2 bin 400 TLlik alveri yapld belirlendi. Coha, önce polise giderek ikayetçi oldu, ardndan da ekstresinde alveri yaplan yerleri dolat.

3 ÜPHEL KAMERADA

üphelilerin izini süren Coha, bir petrol istasyonunda kendi kart ile temassz olarak alveri yapan 3 kiinin güvenlik kamera görüntüsüne ulat. Görüntüleri alp, Yeniehir Polis Merkezine giderek suç duyurusunda bulunan Coha, Kartmdan temassz olarak 2 bin 400 TLlik alveri yapmlar. Neden böyle yaptlar ki. O kart gördükleri an ikiye bölüp atabilirlerdi veya bir yere teslim edebilirlerdi. Direkt bir harcamada bulunmular. çok üzgünüm diye konutu.

Polis, güvenlik kamerasndaki 3 üphelinin yakalanmas için polis çalma balatt.

Ana Sayfaya Git