Değişim rüzgarı

Gençlik Ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu , incelemelerde bulunmak üzere geldiği Diyarbakır'da Bağlar Belediyesi tarafından restore edilerek modern bir cazibe merkezi haline getirilen Sakarya Caddesi'ne hayran kaldı. Esnaf ve vatandaşlardan gelen "yapılan hizmetten çok memnunuz " sözleri Bakan Kasapoğlu'nu oldukça memnun etti.

Haberler 07.06.2021 - 09:39 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrn daha önce atl duruma gelen günlük ticaret ve alveriteki kalbi Sakarya Caddesi yeni modernazyonu ile ziyaret edenleri kendisine hayran brakyor.

Baz temas ve incelemelerde bulunmak üzere kente gelen Gençlik Ve Spor Bakan Dr. Mehmet Muharrem Kasapolu, günlük olarak binlerce vatandan ziyaret ettii caddeye çkarma yapt.

Esnaf ve vatandalarla görüerek taleplerini dinleyen Bakan Kasapolu, daha önce alt yap ve üst yap sorunlar nedeniyle kente yakmayan bir görüntüde olan caddenin modernize edilerek çada bir alveri merkezi haline gelmesinden duyduu memnuniyeti dile getirdi. Esnaf ve vatandalarn memnuniyeti de Bakan Kasapolunu sevindirdi. Caddede esnaf ve vatandalarla görüerek sohbet eden Bakan Kasapolu, çocuklara satranç seti ve spor malzemeleri hediye etti. Ayn bölgede bulunan Yahya Kemal Beyatl lkokuluna sürpriz çkarma yapan Bakan Kasapolu ,Spor malzemeleri vererek örencileri sevindirdi.

Ana Sayfaya Git