Değişimin sesi olduk

AK Parti Diyarbakır’ın Bağlar ilçe kongresine katılarak belediyenin son 22 aydaki hizmetlerini kapsayan bir konuşma yapan Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, nüfusu 36 il’den büyük olan ilçede uzun yılların ihmali olan sorunları ortadan kaldırma adına kısa vadede önemli bir başarı sağladıklarını söyledi.

Haberler 28.01.2021 - 04:32 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

AK Partili Balar Belediye Bakan Hüseyin Beyolu, 31 Mart 2019 tarihinde yaplan yerel seçimlerin ardnda ilk kez AK Partiye geçen ilçede 22 ay gibi ksa bir zamanda bugün herkes tarafndan fark edilebilen bir deiime imza attklarn kaydetti. Beyolu, gönül, sosyal ve hizmet belediyecilii adn verdikleri hizmet seferberlii ile halkn güvenini ve dualarn kazandklarn ifade etti.Uzun yllar hak ettii hizmetleri alamayarak ihmal ve istismar edilen Balarda öncelikle halkn arasna girerek herkesin kapsn çalp gönlünü kazanarak vatandalarla güçlü bir ba oluturduklarna dikkat çeken Bakan Beyolu, ilk kez böyle bir deiimi yaayan Balar halknn büyük bir teveccüh göstererek kendilerini barna bastn ifade etti.

KAYNAKLARI MLLETE HZMET çN DEERLENDRDK

Vatandalarn kendilerine ulaarak evlerine ve semtlerine davet ettiini anlatan Beyolu, kronikleen sorunlarn olduu ilçede oluturduklar gönül köprüsü ile sayesinde bir yandan farkl kesimlerin umudu ve sesi olurken, dier yandan krsaldan merkeze kadar ilçenin her karnda vatandan yaamn olumsuz etkileyen alt yap ve üst yap sorunlarn ortadan kaldrdklarn vurgulad. Bakan Beyolu, belediyenin kaynaklarn ve imkanlarn milletin yararna deerlendirirken, rutin belediyecilik hizmetleri dna çkp sosyal projeleri da hayata geçirdiklerini ifade ederek bu alanda fark oluturduklarnn altn çizdi.

AK PART DAVA HAREKETDR, BZE DÜEN BU DAVAYA HZMET ETMEKTR

lçe tarihinde ilk olan devasa projeler hazrlayarak hayata geçirdiklerini anlatan Beyolu, Geride braktmz ksa zamanda elde ettiimiz baardan cesaret alarak inallah önümüzdeki zaman çok daha iyi deerlendirerek vizyon projelerimizi hayata geçirip Balar gelecekte yaanlabilir model bir ehir haline getireceiz. Cumhurbakanmz Recep Tayyip Erdoann milletin dualarna mazhar olan mücadelesini esas alarak çktmz bu yolda akla komaya devam edeceiz. AK Parti bir dava ve gönül hareketidir. AK Parti milletin barndan kopan, milletin sesidir. Mazlumlarn umududur. Bizlere düen görev, bu kutlu davaya her koulda hizmet etmektir. Bu minvalde Cumhurbakanmzn ifadesiyle bir olacaz, iri olacaz, diri olacaz, karde olacaz hep birlikte Türkiye olacaz dedi.

Ana Sayfaya Git