DEHŞETİN GÖRÜNTÜLERİ

2 kişinin öldüğü 5 kişinin yaralandığı esnafın park kavgası kamerada

Haberler 15.04.2022 - 00:53 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrn Sur ilçesi krsal Karaçal Mahallesinde komu iki esnaf arasnda park yeri konusunda çkan Murat Özylmaz ile Kazm çiftçinin öldürüldüü, 5 kiinin yaraland sopal ve silahl kavgann güvenlik kameras görüntüleri ortaya çkt. Güvenlik kameralarndan, olaya kart tespit edilen 7 üpheli daha gözaltna alnd. Böylece gözalt says 10a yükselirken, hastanedeki 2si ar 5 yaralnn ise tedavisi sürüyor.

K KOMU KAVGASI

Olay, dün akam saatlerinde Diyarbakr-Silvan kara yolu üzerinde krsal Karaçal Mahallesinde meydana geldi. simleri örenilemeyen ve komu olan iki esnaf arasnda, iddiaya göre i yerinin önündeki i makinesinin park yeri konusunda tartma çkt. Taraflarn yaknlarnn da katlmasyla tartma, sopal ve silahl kavgaya dönütü. Kavgada 4ü ar 7 kii yaraland. hbar üzerine olay yerine çok sayda salk ve jandarma ekipleri sevk edildi.

K K ÖLDÜ

Yarallar ilk müdahalenin ardndan kentteki çeitli hastanelere kaldrld. Jandarma, olay yerini güvenlik eridi ile kapatrken yerde çok sayda bo kovana rastland. Yarallardan Murat Özylmaz ile Kazm çiftçi hastanede yaplan müdahalelere ramen kurtarlamad. Jandarma olayla ilgili olarak 3 üpheliyi gözaltna alnd. Adli tpta yaplan otopsinin ardndan Murat Özylmaz ile Kazm çiftçinin cenazeleri aileleri tarafndan alnarak gece saatlerinde topraa verildi.

KAVGA ANI KAMERADA

Sur lçe Jandarma Komutanl ekipleri, kavga ann gören güvenlik kameralarndan, olaya kart tespit edilen 7 üpheliyi daha gözaltna alnd. Böylece gözalt says 10a yükselirken, hastanedeki 2si ar 5 yaralnn ise tedavisi sürüyor. Öte yandan, taraflarn i yeri önünde toplanarak sopa ve silah kullandklar kavga an bir i yerinin güvenlik kamerasna yansd.

Ana Sayfaya Git