Dehşetin O Anları

Diyarbakır'da amcasının kızının eski erkek arkadaşı 19 yaşındaki Muhammed Çakır'ı 9 kez bıçakla yaralayan aynı yaştaki Cüneyt Ürkek hakkında, 'Kasten öldürme girişimi' iddiasıyla, 9-15 yıl hapis istemiyle dava açıldı. Tutuklu sanık Ürkek bıçakladığı kişinin amcasının kızını rahatsız ettiğini öne sürdü.

Haberler 11.09.2017 - 00:31 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

naatlarda içi, 19 yandaki Muhammed çakr, üpheli Cüneyt Ürkekin daha önceden kaçrd ancak, ya küçük olduu için ailesine teslim ettii amcasnn kz ile bir süre sevgili olarak görütü. Cüneyt Ürkek, iddiaya görde bu ilikiyi örendikten sonra Muhammed çakr rahatsz etmeye balad. Cüneyt Ürkek, geçen nisan aynda yemek için çalt cier kebap salonuna gelen çakr 9 bçak darbesi ile 15-20 yerinden bçaklad. Gözaltna alndktan sonra tutuklanan Cüneyt Ürkek hakknda Kasten öldürmeye teebbüs suçundan 9-15 yl hapis cezas istendi.

9 BIçAK DARBESNE 15 YIL

Diyarbakr 1inci Ar Ceza Mahkemesinde ifade veren Ürkek, çakrn karlk görmeden sevdii amcasnn kzn rahatsz ettiini öne sürerken kendisine Onu sana yar etmeyeceim demesi üzerine bçakla ona saldrdn anlatt.

Mahkeme, sank Cüneyt Ürkekin amcasnn kzn kaçrdna dair ifadesi üzerine çocuu hürriyetinden yoksun klma ve Cinsel istismar suçundan savcla suç duyurusunda bulunulmasna karar verdi. Sann tutukluluk halinin devamna karar veren mahkeme, durumay erteledi.

Cüneyt Ürkekin Muhammed çakr bçaklamas olay çevredeki iyerlerinin güvenlik kameralar ile kaydedildi. Dava dosyasna giren görüntülerde, çakr bir köeye sktran Ürkekin, elindeki bça defalarca saplad, çevredekilerin izledii olay, yoldan geçen iki gencin engellemeye çalt görüldü. çakr bçaklamaya devam eden san kolundan tutup engelleyen iki genç, daha sonra san uzaklatrmak istiyor. Cüneyt Ürkek, gençlerin kolunu tutmas üzerine can çekien çakra kafa atarak, tokat vurup uzaklayor. Bçaklannca kaldrma ylan ve kan kaybeden çakrn bir süre yerde can çekitii, çevredekilerin yarasna tampon yapt görülüyor.

Ana Sayfaya Git