Delibaş çetesine operasyon

İstanbul polisi, Fırat Delibaş'ın elebaşını yaptığı suç örgütüne operasyon düzenledi. Baskında gözaltına alınan ve aralarında Diyarbakırlı bir iş adamanın da bulunduğu şüphelilerden 10'u tutuklandı. Fırat Delibaş ise aranıyor.

Haberler 01.04.2017 - 23:24 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

stanbul Emniyetine bal Organize Suçlarla Mücadele ube Müdürlüünce yaplan çalmalarda, elebaln Frat Deliban yapt iddia edilen bir suç örgütü belirledi. Alnan bilgiye göre, Organize Suçlarla Mücadele ube Müdürlüü ekiplerince yürütülen çalmalarda, Frat Delibain liderliindeki organize suç örgütünün, kent genelinde uyuturucu ticareti, rüvet, tehdit, yama gibi birçok suçu iledii belirlendi.

Soruturma kapsamnda 17 Martta stanbul, Ankara, Antalya, Diyarbakr, Bursa, zmir, Mardin, Yalova ve Mersinde düzenlenen e zamanl operasyonda 27 kii gözaltna alnd.Adreslerde yaplan aramalarda, 4 tabanca, 2 av tüfei, bin 209 mermi ve çok sayda örgütsel doküman ele geçirildi. üphelilerden 16s savclk talimatyla tutuksuz yarglanmak üzere emniyetten serbest braklrken 11i adliyeye sevk edildi. Savclk sorgularnn ardndan nöbetçi hakimlie çkarlan ve aralarnda Diyarbakrl tannm bir i= adamnn da bulunduu üphelilerden 10u tutuklanrken, 1i adli kontrol hükümleri uygulanarak serbest brakld.

Ana Sayfaya Git