Derik'te evde yangın: 2 ölü, 2 yaralı

Mardin'in Derik ilçesinde bir evde çıkan yangında, aynı aileden 2 kişi öldü, 2 kişi yaralandı.

Haberler 01.01.2017 - 10:05 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Derik ilçesine bal Baaran köyünde bir evde henüz belirlenemeyen nedenle yangn çkt. Haber verilmesi üzerine olay yerine ambulans ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Yangnda ar yaralanan Zergan Sakin (52), Abdurrahman Sakin (25), Zilan Sakin (18) ve Mehmet Ali Sakin Kzltepe Devlet Hastanesi ile özel bir hastaneye kaldrld. Hastanelerde yaplan müdahalelere ramen Zilan Sakin ve Mehmet Ali Sakin hayatn kaybetti.

MARDNin Derik lçesine bal Baaran Mahallesinde bugün sabaha kar bir evde belirlenemeyen bir nedenle çkan yangnda, ayn aileden 2 kii hayatn kaybetti, 2 kii de ileri derecede yanma sonucu yaraland.

Derik lçesine bal olmasna ramen Kzltepe lçesine daha yakn olan Baaran Köyündeki bir evde saat 04.00te henüz belirlenemeyen bir sebeple yangn çkt. Herkesin uykuda olduu saatte çkan yangnda alevler ksa sürede bütün evi sard. Komularn yangn farketmesinin ardndan haber verilmesi üzerine itfaiye ve salk ekipleri Baaran Köyüne sevkedildi.

YANGIN K CAN ALDI

Ancak ev kullanlamaz hale gelirken, durumlar ar olan Zergan, Abdurrahman, Zilan ve Mehmet Ali Sakini kendi araçlaryla Kzltepe Devlet Hastanesi ile pekyolu Hastanesine kaldrd. Hastanelerde yaplan tüm müdahalelere ramen Zilan ve Mehmet Ali Sakin hayatn kaybetti, ileri derecede yanma sonucu yaralanan Abdurrahman ve Zergan Sakinin tedavisine devam ediliyor. Yangnn çk sebebinin belirlenmesi amaçyla balatlan çalmalar ise sürüyor.

Ana Sayfaya Git