Dernek mi, meyhane mi?

9'uncu kez basılan engelliler derneğinden yine alkollü eğlence mekanı çıktı. 42 kişiye koronavirüs tedbirlerini ihlalden 132 bin lira para cezası kesilirken, derneğin kapısı bu sefer kaynak makinesiyle mühürlendi.

Haberler 15.01.2021 - 00:17 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrda kstlama saatinde bir engelli derneinde 9uncu kez alkollü elence yapld ihbar alan polis zabta ekipleri belirlenen adrese operasyon düzenledi. Kstlama saatinde 9uncu kez düzenlenen basknda yine ayn manzaralar ortaya çkarken, aralarnda kadnlarnda olduu 42 kiiye 132 bin 300 TL ceza kesilerek kaps kaynak makinasyla kaynak yapldktan sonra mühürlendi.

ENGELLLER DERNE

Edinilen bilgilere göre, Merkez Kayapnar ilçesi Huzurevleri Mahallesinde bulunan bir binann bodrum katnda faaliyet gösteren ve daha önce 8 kez, polis tarafndan yaplan basknda, elence mekan olarak çaltrld tespit edilen engelliler derneine, bu gece saatlerinde gelen ihbar üzerine tekrar baskn düzenlendi.

POLS GR-çIKII KAPATTI

Dernein bulunduu sokan giri ve çklar çevik kuvvet ekipleri tarafndan kapatlrken, içeri giren polis ve Kayapnar ilçe Belediyesi Zabta Müdürlüüne bal zabta ekipleri yine alkollü elence düzenlendiini tespit etti.

42 K YAKALANDI

çkili elenceyi durduran polis ve zabta ekipleri, aralarnda kadnlarn da bulunduu 42 kiinin genel bilgi taramas (GBT) sorgusunu yapt. Zabta ekiplerince dernein kaps bu kez getirilen kaynak makinasyla mühürlenirken, 42 kiiye korona virüs tedbirlerini ihlalde toplam 132 bin 300 TL para cezas uyguland.

Yaplan ilemlerin ardndan dernek yöneticileri de ifadeleri alnmak üzere emniyete götürüldü.

Ana Sayfaya Git