Dezenkeftan standı dağıtımı

DTSO’dan iş yerlerine dezenfektan standı dağıtımı

Haberler 16.06.2020 - 00:07 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakr Ticaret ve Sanayi Odas (DTSO) Yönetim Kurulu Bakan Yardmcs Erdal Avar, yeni tip korona virüs tedbirleri kapsamnda oda bünyesinde yaplan çalmalardan birinin de iletmelerin farkndaln gelitirmek ve iletmeler bünyesinde alnacak tedbirleri desteklemek için hijyen ürünleri datm olduunu söyledi.

Halk salnn her eyden önce geldiini vurgulayan Avar, bu dönemde yürüttükleri destek çalmalarndan birinin de ayakl dezenfektan stant datm olduunu kaydetti.

HJYEN ÜRÜNLER DAITILDI

Avar, Korona virüsle mücadelede halk salnn korunmas için salgnn yaylmasnn önüne geçebilmek adna, oda olarak salgnla mücadeleye devam ediyoruz. Bu kapsamda ilimizdeki market, otel, kafe ve i yerlerine ayakl dezenfektan stand datarak, salgnla mücadele kapsamnda alnmas gereken önlemlerle bilgilendirmeler yaptk. Son günlerde artan korona virüs vakalarnn önüne geçebilmek için herkesin sosyal mesafe, maske kullanm ve el hijyeni ile ilgili kurallara uymas gerekiyor. letmelerin de çalanlarn bilgilendirmeleri ve i yerlerinde gerekli hijyen ürünlerini bulundurarak tedbir almalar gerekiyor. Salgnla mücadele için hep birlikte kurallara uymaya devam etmeliyiz dedi.

Ana Sayfaya Git