Dicle Elektrik büyük ödüllü yarışma düzenliyor

ENERJİ Verimliliği Haftası nedeniyle bir dizi etkinlik gerçekleştiren Dicle Elektrik, kayıt dışı elektrik kullanımı ve israfa karşı bilinç oluşturulabilmesi liseli gençlere yönelik yarışma düzenliyor. Büyük ödüllü yarışmayı kazanan genç, lise eğitimi boyunca yıllık eğitim bursunun yanı sıra ailesiyle birlikte bir haftalık yaz tatili de kazanacak.

Haberler 14.01.2018 - 11:19 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Enerji verimlilii ve enerjinin israf edilmeden kullanlmas konusunda tasarruf bilinci oluturmaya çalan Dicle Elektrik, liseli gençlerin katlmna açk yaplacak Kaçak Elektrik ve srafa Kar En yi Mesaj ve Afi Tasarm Yarmas sayesinde kamuoyunun dikkatini çekecek en güçlü mesaj belirlemek için gençlere güveniyor. Yarmaya katlm için çalmalarn 30 Nisan 2018 Pazartesi günü mesai saati bitimine kadar teslim edilmesi gerekiyor.

ÖDÜL ETM BURSU VE TATL

Bavuru ve katlm koullarna ilikin detaylar Dicle Elektrike ait Twitter ve Facebook hesaplarnn yan sra irketin resmi web sitesinden 15 Ocak 2017 Pazartesi günü paylalaca yarmada, birincilii elde edecek gence ödül olarak eitim bursu ve ailesi ile birlikte yaz tatili hediye edilecek. Yarmada 2. ve 3. dereceyi kazanacak liselilere de yine deiik oranlarda eitim bursu verilecek.

Ana Sayfaya Git