Dicle Elektrik ekipleri kış mesaisinde

Dicle Elektrik Dağıtım AŞ Diyarbakır İl Müdürlüğü arıza onarım bakım ekipleri, yüksek kesimlerde 1 metreye yaklaşan kara rağmen çalışmalarını aksatmadan sürdürüyor.

Haberler 15.02.2020 - 11:59 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

DYARBAKIR - Dicle Elektrik Datm A Diyarbakr l Müdürlüü arza onarm bakm ekipleri, yüksek kesimlerde 1 metreye yaklaan kara ramen çalmalarn aksatmadan sürdürüyor.

Yurdun büyük bir ksmn etkisi altna alan kar ya Dicle Elektrik Datm bölgesinde de etkili olurken, arza onarm bakm ekipleri yaanan arzalar gidermek için doa artlarna meydan okuyor. Kulp, çüngü gibi kar kalnlnn 1 metreye yaklat ilçelerde yaanan arzalar gidermek için ekipler günün 24 saati hazr halde bekliyor. çermik krsalnda devrilen bir elektrik direini yenilemek isteyen ekipler, aaç direini halatlarn yardmyla karda kaydrarak tad.

ENERJ KESNTLER

Ardndan direk yerine dikilerek, iletim hattndan tekrar kesintisiz enerji verilmeye baland. Kulpta ise kopan iletim hatlar, olumsuz hava koullarna ramen arza onarm bakm ekipleri tarafndan tamir edildi. Gece yaanan trafo arzas da tipiye ramen ekiplerin özverili çalmas ile giderildi.

Dicle Elektrik Datm A Diyarbakr l Müdürü Uur Yaka, Kar yann da etkisiyle ortaya çkan zorlu koullara ramen ekiplerimiz, yaanan arzalar gidermek ve abonelerimize kesintisiz enerji verebilmek için canla bala çalyor. K mevsimi sebebiyle arza onarm bakm ekiplerimiz günün 24 saati oluan arzalara en ksa sürede müdahale etmek üzere göreve hazr durumda bekliyor dedi.

Ana Sayfaya Git